Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Молодіжний автомобільний квест вечірнім Ковелем зібрав любителів активного відпочинку

Молодіжний автомобільний квест вечірнім Ковелем зібрав любителів активного відпочинку

Це була найцікавіша молодіжна подія літа. А головне – безпечна в умовах карантину, адже команди - сім‘ї або близькі друзі до 4-х осіб. Всі користувалися захисними та антисептичними засобами.

Завдання у грі виявилися надзвичайно цікавими та пізнавальними. Учасники чимало довідались про місто, історію назв вулиць, де вони знаходяться.

Молодіжний центр «Місто ідей» щиро дякує авторам і засновникам квестів на Волині «Квести Луцьк» за співпрацю, неймовірні завдання та допомогу в організації. Спасибі, що знайшли можливість бути з нами в цей день і навіть долучились до гри (поза рейтингом)!

Також слова вдячності адресуємо керівникам автомийки Luxwash.kovel за підтримку, призи командам-переможцям та призерам, бонус-призи за активність та нагороду наймолодшому учаснику.

Велике спасибі інспектору із зв’язків з громадськістю відділу організації несення служби м. Ковель УПП у Волинській області ДПП Олені Дмитрук  та команді поліцейських! Їх «станція» у грі користувалась надзвичайною популярністю! Учасники з захопленням вирішували задачу, де шукати порушників дорожнього руху, а найбільше всім сподобалось тестувати алкоокуляри. Разом #затверезеводіння.

Волонтерська команда Молодіжного центру також завжди готова до організацій різноманітних подій. Тож дякуємо Руслані і Маші за активну допомогу.

Ну і, звичайно ж, найприємнішим моментом для усіх стало нагородження. "Місто ідей" відзначило 3 найуспішніші команди, які отримали набори для комфортної подорожі автомобілем. Кільком командам дістались невеличкі бонуси за найактивнішу участь у соціальних мережах та найбрудніше авто після квесту.

Молодіжний центр бажає ковельчанам креативу, драйву, натхнення, нестримної енергії та здійсненя найдивовижніших мрій та буде й надалі продовжувати організовувати цікаві молодіжні події у місті.


Молодіжний центр «Місто ідей»

Читайте також:

07 липня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти