Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Запрошуємо до обговорення містобудівної документації

Запрошуємо до обговорення містобудівної документації

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території розміщення гаражного масиву та автостоянки по вулиці Підгірських в місті  Ковелі Волинської області» (Скачати)

Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території,  визначення всіх планувальних обмежень згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Замовник містобудівної документації: відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради.
Розробник містобудівної документації: Приватне підприємство «Ковелькомунпроект»

Підстава для  розроблення: рішення Ковельської  міської ради від  23 січня 2020 року №62/54 «Про   внесення змін до  детального плану території розміщення гаражного масиву та автостоянки по вул. Підгірських».

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради  Мурай Людмила Любомирівна.
       
Основні техніко-економічні показники проекту:
Територія, до якої вносяться зміни, має  площу 1,7158 га і розміщена в південно-західній частині міста та згідно генерального плану належить до території гаражного кооперативу. Містобудівною документацією передбачаються додатково на території гаражів та автостоянки два пости технічного огляду і технічного ремонту автомобілів з адміністративними та побутовими приміщеннями. Земельна  ділянка на якій розміщений гаражний кооператив та автостоянка складається з двох ділянок площами 0,7706  га та 0,5741га кадастровими номерами 0710400000:15:006:0190, 0710400000:15:006:0094, і перебуває у приватній власності для гаражного будівництва. Площа забудови території складатиме 4115,0 кв.м, площа мощення – 9084,0 кв.м, озеленення – 3953,0 кв.м.
Проект складається  з текстових та графічних матеріалів 

Графічні матеріали:
Схема розташування території у планувальній структурі міста
План існуючого використання території
Проектний план
Схема інженерної підготовки та вертикального планування території

Текстові матеріали: 
Пояснювальна записка
З детальним планом території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kovelrada.gov.ua у рубриці «публічна інформація», підрубриці «публічна інформація щодо містобудівної діяльності», а також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому  поверсі будинку рад і у  відділі містобудування та архітектури каб. 105 (1-й поверх), тел.6-17-39 з  12 червня 2020 року по 14 липня 2020 року з 8-30 до 17-00 (понеділок-четвер), з 8-30 до 16-00 (п’ятниця) за адресою:  м.Ковель вул. Незалежності,73. 
     
Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника на ім’я міського голови  за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73  або на електронну пошту zvernennya@kovelrada.gov.ua до 14 липня 2020 року.                
       
Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.
       
Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.
Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.

Громадські слухання з обговорення містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території розміщення гаражного масиву та автостоянки по вулиці Підгірських в місті  Ковелі Волинської області» відбудуться 07 липня 2020 року о 15.00 в сесійному залі  Ковельської міської ради за адресою: м.Ковель, вул.Незалежності,73 (2-й поверх).

Відділ містобудування та архітектури
виконавчого комітету Ковельської міської ради

Читайте також:

12 червня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти