Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Міський голова Олег Кіндер нагадує ковельчанам про основні правила безпеки

Міський голова Олег Кіндер нагадує ковельчанам про основні правила безпеки

Сьогодні Ковель, як і вся Україна, живе в інших реаліях. Ми відчуваємо тривогу і неспокій, адже ніхто не може сказати, що буде завтра.

Ми усі чекали весну, мали безліч планів, але коронавірус вніс у все це корективи. І нині головне наше завдання - не дати йому шансу розповсюдитись.
Давайте дотримуватись простих правил, які ще вчора для нас були дивними, а сьогодні вони можуть вберегти життя: тримати дистанцію, без потреби не виходити на вулицю. А ще - мити руки так, як вчать лікарі, носити маски.

Сьогодні всі несуть певні фінансові втрати. Місто теж недорахується значних сум у бюджеті, але життя кожного з нас набагато цінніше.

Старших людей хочу попросити перестати жити за принципом: що має статись, станеться. Ви маєте подумати не лише за себе, але й за тих, хто поруч, а особливо наших лікарів, яких не варто зайвий раз наражати на небезпеку.

На щастя, для спілкування, комунікації зараз є чимало засобів — телефон, інтернет, соціальні мережі. І наші пенсіонери їх уже чудово опанували. А ще — книги, телебачення, фільми. Аби все це обговорити, не обов’язково йти до сусідки чи на лавочку в парк, можна просто подзвонити.

Простіше у цей непростий час кілька тижнів побути вдома, ніж підіграти вірусу.

Карантин запроваджений, щоб зменшити кількість контактів та не допустити збільшення заражень небезпечним недугом.

Дуже прошу ковельчан, які повернулися з закордону, негайно самоізолюватися на 14 днів, аби не допустити інфікування своїх близьких.

Якщо у вас з’явились симптоми захворювання, зокрема ГРВІ чи грипу, потрібно телефонувати сімейному лікарю чи на гарячу лінію, але не треба добиратися до медичного закладу самостійно.

Усі ці прості речі нехай для нас стануть правилами без виключень.

Давайте берегти і поважати один одного, наберемось терпіння і пройдемо це випробування достойно.

Читайте також:

23 березня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти