Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Сьогодні ювілей відзначає голова Ковельської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Стахорська

Сьогодні ювілей відзначає голова Ковельської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Стахорська

Сьогодні ювілейний день народження відзначає голова Ковельської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Стахорська.

Понад десять років жінка очолює благодійне Товариство, яке нараховує 202 первинних організації в нашому місті та районі.

«Мабуть, нікуди так не протоптана доріжка в Ковелі, як до Червоного Хреста», - каже Людмила Севастянівна.

На рахунку організації багато добрих справ: за сприяння Червоного Хреста чимало кабінетів міських загальноосвітніх навчальних закладів та ковельських коледжів обладнано партами, до сотні ліжок отримали місцеві медичні установи. Одяг, взуття, постіль, засоби особистої гігієни, реабілітації та пересування для людей з інвалідністю, медикаменти, продукти харчування — усе це отримують ті, хто потребує допомоги.

З початком бойових дій на сході держави Червоний Хрест розширив напрямки своєї діяльності. Збирають та відправлять гуманітарну допомогу військовим. Чимало уваги жінка приділяє уваги роботі з молоддю.

Людмила Стахорська також є куратором медичного факультету Університету третього віку. Благодійність стала частиною життя ювілярки.

Пані Людмилу нагороджено Грамотою міської ради та цінним подарунком за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розв’язання проблем найбільш незахищених мешканців міста, чуйність і милосердя, активну участь у житті громади та з нагоди 70-річчя від дня народження.

Читайте також:

12 лютого 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти