Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі розповіли про переваги військової служби за контрактом

У Ковелі розповіли про переваги військової служби за контрактом

Серед наявних вакансій на ринку праці військова служба за контрактом у ЗСУ є однією з найбільш високооплачуваних та конкурентоспроможних професій.

Сьогодні вона – одна з найпопулярніших в нашій державі. Це пояснюється тим, що всі бажаючі служити в українській армії за контрактом отримують не лише достойну зарплату, а й певні переваги.

На виконання Державної програми переходу Збройних сил України до комплектування військовослужбовцями за контрактом, Ковельський міськрайонний центр зайнятості працює спільно з Ковельським об’єднаним військовим комісаріатом. У рамках співробітництва проводяться ярмарки вакансій та семінари, де шукачам роботи розповідають про терміни контрактної служби, соціальні гарантії військовослужбовців та їх сімей, наявні вакансії у ЗСУ тощо.

Один із таких заходів був організований для 25 безробітних.

З переходом в Україні на контракту службу, суттєво підвищується конкурентноздатність військової служби на ринку праці – на цьому наголосили представники 14 ОМБР та Володимир-Волинського ракетно-зенітного полку.

Служба в армії за контрактом – це можливість отримати безкоштовну вищу освіту, виплату одноразової грошової допомоги при укладенні контракту. Також для військовослужбовців передбачено повноцінне речове та продовольче забезпечення, безоплатне медичне обслуговування та санітарно-курортне лікування за пільговою оплатою тощо.

Усі бажаючі отримали індивідуальні консультації, відповіді на запитання та інформаційні листівки.

Стати контрактником в Збройних Силах України - це дуже нелегкий, відповідальний вибір. Проте, в умовах сьогодення, це може стати надійним і стабільним доходом в сім’ю, а також доброю практикою витривалості, мужності та відповідальності, що притаманні справжнім чоловікам.

Задля інформування населення щодо умов військової служби за контрактом, центром зайнятості складено календарний графік проведення таких заходів. Участь у  них беруть  представники військових частин, які мають вакантні місця на військову службу та громадяни, які шукають роботу.


Ковельський міськрайонний центр зайнятості

Читайте також:

29 січня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти