Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі організували семінар з питань запобігання торгівлі людьми, нелегальній трудовій міграції та протидії домашньому насильству

У Ковелі організували семінар з питань запобігання торгівлі людьми, нелегальній трудовій міграції та протидії домашньому насильству

У Ковельському міськрайонному центрі зайнятості для безробітних, які перебувають на обліку, відбувся семінар з питань запобігання торгівлі людьми, нелегальній трудовій міграції та протидії домашньому насильству. 
 
Фахівець з профорієнтації центру зайнятості Людмила Волчук розповіла  про ознаки торгівлі людьми, види експлуатації та вербування людей, міфи та стереотипи щодо торгівлі людьми.
Заступник начальника сектору превенції Ковельського відділу поліції майор  Юрій Єрохін ознайомив присутніх з тим, як правильно поступити та куди звернутись тим, хто став жертвою чи свідком домашнього насильства. 
 
 
Наголосив, що сьогодні особливо акцентується увага на захисті постраждалої особи, невідворотності покарання для кривдника та запобігання новим інцидентам домашнього насильства. 
 
Фахівець із соціальної роботи Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетана Поремчук наголосила, що у випадку, коли людина зазнала будь-якого з видів насильства або розумієте, що існує загроза його скоєння, найголовніше правило - розказати друзям, знайомим, сусідам або родичам про такі факти, звертатись за допомогою до поліції, соціальних служб.

Читайте також:

27 січня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти