Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковельській лікарні після капітального ремонту відкрили Центр ендоурології та відділення трансплантації

У Ковельській лікарні після капітального ремонту відкрили Центр ендоурології та відділення трансплантації

Сьогодні після капітального ремонту у Ковельській центральній лікарні відкрили Центр ендоурології та відділення трансплантації. Роботи профінансовано з міського бюджету, а також використані власні кошти МТМО.

Тут повністю оновили палати, процедурні, кабінети медичного персоналу, коридор і ресепшин. Раніше хворі перебували у чотиримісних палатах, зараз їх зробили тримісними. З’явилась сучасна післяопераційна, а також палата для пацієнтів після трансплантації, яку обладнали окремою душовою.

Головний лікар Олег Самчук розповів, що в лікарні ще залишилось відремонтувати травматологічне відділення, операційний блок, сходинки та ліфти, потому будуть працювати і над утепленням приміщень.

Він проанонсував, що найближчим часом у будівлі пологового будинку буде презентовано ще один поверх дитячої поліклініки.

Оглянув модернізоване відділення міський голова Олег Кіндер. Він вкотре подякував керівнику та колективу за роботу. Олег Олексійович наголосив: “Багато змін впродовж останніх років відбулось в закладах МТМО. Значні фінансові ресурси для цього спрямовувались з міського бюджету. Це реальні справи, які ми щоденно робимо для наших мешканців. А успіхи ковельських лікарів, особливо у сфері трансплантології, додають позитивного іміджу нашому місту. Горджусь і радію, коли бачу такі чудові результати”.

Олег Кіндер запевнив, що незважаючи на те, що є ще чимало важливих і дороговартісних проєктів на цей рік, міська влада і надалі буде підтримувати охорону здоров’я Ковеля.

В оновлених Центрі ендоурології та відділенні трансплантації облаштовано сім палат для пацієнтів, 15 ліжок — для стаціонарного лікування та 10 — з денним перебуванням.

У коридорі - світлини людей, яким ковельські медики зробили пересадку нирок. Поки їх три, у майбутньому, сподіваються, фотогалерея стане значно більшою.

Завідувач Центру ендоурології Роман Валецький не приховує своєї радості від зробленого: «Ми створили прекрасні умови для комфортного перебування пацієнтів у стаціонарі і це сприятиме їх швидшому одужанню. Також персонал має можливість працювати в приміщенні європейського рівня. Це стало можливим завдяки нашому головному лікареві Олегові Самчуку та постійній увазі керівництва міста до нашого лікувального закладу. Велика подяка їм від усього колективу».

Читайте також:

20 січня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти