Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі учасники громадських слухань обговорили проєкти містобудівної документації

У Ковелі учасники громадських слухань обговорили проєкти містобудівної документації

Чотири розроблені проєкти містобудівної документації обговорили учасники громадських слухань.

У зібранні, яке відбулося вчора у сесійній залі, взяли участь депутати міської ради, представники виконавчого комітету, мешканці Ковеля. Головувала на засіданні секретар міської ради Віра Федосюк, секретарем було обрано Людмилу Мурай – начальника відділу містобудування та архітектури.

З детальним планом території розміщення садового будинку в садівничому масиві «Дружба» ознайомив присутніх начальник комунального підприємства «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро м. Ковель» Олександр Ключук. Він охарактеризував його основні техніко-економічні показники. З-поміж іншого повідомив, що площа земельної ділянки складає 0,0738 га і перебуває у приватній власності.

Наступні три проєкти представив директор приватного підприємства «Ковелькомунпроект» Віктор Дубина. Внесенням змін до детального плану території по вулиці Івасюка передбачається розміщення промислового магазину шляхом проведення реконструкції квартири в багатоквартирному житловому будинку по вул. Незалежності, 86.

Відповідно до іншого проєкту планується розширити площу промислового магазину по вулиці Сагайдачного, 8 шляхом реконструкції квартири в багатоповерхівці за цією адресою.

Стосовно змін до детального плану території індивідуальної житлової забудови по вулиці Данила Галицького , то тут запроєктовано розміщення 5-ти земельних ділянок для будівництва будинків, господарських будівель і споруд на території площею 1,5825 га.

Доповідачі поінформували про інженерне забезпечення об’єктів, відповіли на запитання. Пропозицій та зауважень від мешканців міста не надходило.

Представники територіальної громади Ковеля погодили містобудівну документацію та рекомендували подати проєкти рішень міської ради на розгляд чергової сесії.

Читайте також:

15 січня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти