Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі незабаром розпочне роботу амбулаторія загальної практики сімейної медицини на вул. Відродження, 12г

У Ковелі незабаром розпочне роботу амбулаторія загальної практики сімейної медицини на вул. Відродження, 12г

Міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Віра Федосюк оглянули амбулаторію загальної практики сімейної медицини в мікрорайоні “Сільмаш” на вул. Відродження, 12г, яка незабаром розпочне свою роботу. За кошти Світового банку тут проведено реконструкцію, придбано меблі, обладнання.

До послуг майбутніх пацієнтів у сучасному приміщенні облаштовано вісім кабінетів, де вестимуть прийом лікарі сімейної медицини та педіатри. Для відвідувачів – увесь спектр послуг первинної допомоги: прийом аналізів, консультації, направлення до спеціалістів. Планується, що при амбулаторії діятиме аптечний пункт.

Олег Кіндер звернув увагу, що мікрорайон розбудовується і тепер дорослі і діти зможуть при потребі отримати медичну допомогу неподалік свого дому у комфортних умовах.

Завідувач амбулаторії №3 ЦПСМД Ковельського МТМО Олег Лисик повідомив, що наразі доукомплектовуються кабінети, уже визначено, що працюватиме поки по два сімейних лікарі та педіатри.

За словами Олега Кубая - головного лікаря ЦПСМД, декларації з цими спеціалістами можуть підписати усі бажаючі, але доцільніше, аби це зробили мешканці цього мікрорайону.

У Ковелі сьогодні функціонує дві амбулаторії — на вулицях Театральній та Грушевського. Це – третя і завершуються роботи з реконструкції на вул.40 років Перемоги. У перспективі такі заклади мають з’явитись на вулиці Володимира Кияна та у мікрорайоні Ковель-2.

Читайте також:

20 грудня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти