Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі громадська комісія з житлових питань вирішила надати однокімнатну квартиру Денису Кучеренку, який є сиротою

У Ковелі громадська комісія з житлових питань вирішила надати однокімнатну квартиру Денису Кучеренку, який є сиротою

Громадська комісія з житлових питань на черговому засіданні під головуванням першого заступника міського голови Михайла Гетьмана  розглянула звернення громадян.

Начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко ознайомила з заявами мешканців міста, які виявили бажання стати на квартирний облік. Зокрема, двоє учасників бойових дій АТО просили внести їх в списки позачергового житла в зв'язку із отриманням групи інвалідності внаслідок війни.

Вирішено звернення задовольнити і підготувати проєкт рішення для затвердження виконавчим комітетом.

Водночас, п’ятеро осіб знято з квартирної черги. Двоє виїхали на постійне проживання до інших населених пунктів,  двоє придбали квартири, у тому числі інвалід війни 2 групи, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції -  за кошти державної субвенції.
 
Задоволено клопотання квартирно-експлуатаційного відділу м.Володимира-Волинського про виключення квартири зі службового фонду Ковельського гарнізону.

Заступник начальника  служби у справах дітей з питань опіки та піклування Микола Гупік поінформував комісію стосовно ситуації з придбанням та розподілом соціального житла для дітей- сиріт у нинішньому році.    

Він зазначив, що у Ковелі діє Міська цільова соціальна програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування і осіб з їх числа на 2017-2021 роки. На ці потреби цьогоріч з обласного та міського бюджетів в рівних долях виділено кошти державної субвенції в розмірі 500 тис.грн. За них  придбане соціальне житло.

На обліку щодо поліпшення житлових умов перебуває дві особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Серед них - Анатолій Кіров, який мешкає за адресою опікуна в м.Нововолинську, навчається у Володимир-Волинському духовному училищі.

Денис Кучеренко зареєстрований по вул. Володимира Кияна  у помешканні бабусі, яке не придатне для проживання. Комісія рекомендувала саме цьому юнаку надати куплену однокімнатну квартиру загальною площею 25,5 кв.м, що у дев’ятиповерховому будинку на вул.Відродження, 22.

Відповідний проєкт рішення буде внесено на розгляд виконкому 14 листопада.

Читайте також:

08 листопада 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти