Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

З місцевого бюджету виділено додатково 100 тисяч гривень на придбання препаратів інсуліну мешканцям Ковеля, хворим на цукровий діабет

З місцевого бюджету виділено додатково 100 тисяч гривень на придбання препаратів інсуліну мешканцям Ковеля, хворим на цукровий діабет

Для забезпечення інсулінами хворих на цукровий діабет згідно постанови Кабінету міністрів України від 23.03.2016 року №239 "Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну" передбачаються кошти з державного бюджету за рахунок медичної субвенції.

Однак життя часто вносить свої корективи - змінюється вартість ліків, збільщується кількість хворих тощо. Тому колектив Ковельського МТМО працює на випередження і тримає на постійному контролі питання фінансування усіх напрямків охорони здоров’я.

На кінець літнього періоду склалася напружена ситуація із забезпеченням лікарськими засобами інсулінозалежних пацієнтів. Керівництво медоб’єднання звернулося до місцевої влади з проханням виділити додаткові кошти з міського бюджету.

Клопотання підтримав особисто міський голова Олег Кіндер та депутатський корпус. Рішенням міської ради від 26.09.2019 року на придбання препаратів інсуліну для мешканців Ковеля виділено 100 тисяч гривень з резервного фонду міського бюджету.
 

Читайте також:

02 жовтня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти