Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі - патріотичний пізнавально-розважальний квест «Моє місто – частинка України»

У Ковелі - патріотичний пізнавально-розважальний квест «Моє місто – частинка України»

До Дня Незалежності України та 30-річчя історичного музею у Ковелі проходить патріотичний пізнавально-розважальний квест «Моє місто – частинка України». 
Організатори - благодійний фонд народного депутата України Степана Івахіва “Патріоти Волині”, відділ культури та міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
 
У заході беруть участь 10 молодіжних колективів та 10 сімей. Кожній з команд запропонували пройти 16 станцій, на яких необхідно виконати основне завдання, а також додатково відповісти на запитання, що стосуються історії рідного міста.
 
Учасників дійства привітали заступник міського голови Ігор Прокопів та голова благодійного фонду “Патріоти Волині” Павло Самолюк. Вони побажали присутнім успішно пройти всі іспити та фінішувати з бажаними результатами, зауваживши, що жодна команда не залишиться без подарунка.
Більшість локацій сконцентровано на території парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Також учасників пізнавального марафону зустрічають у міській гімназії, військкоматі, на стадіоні «Верес», поруч з народним домом «Просвіта» у  культурно-просвітницькому центрі та бібліотеці.
Завдання мають найрізноманітніший характер. Їх можна  зрозуміти за назвами станцій: «Фото на пам'ять», «Танцюючі фарби», «Ми сильні духом», «Музейні експонати», «Каша – їжа наша», «Влучний постріл», «Лабіринт», «Дартс», «Екстрим-смуга», «Я знаю рідну мову», «Моя Україна», «Мій тато-герой», «Футгольм», «Музичне мистецтво», «Таємниче слово», «Історичні факти».
 
Впродовж трьох годин команди  змагатимуться у спритності та знанні історії Ковеля. 
 
Хто ж найуспішніше подолає усю дистанцію читайте у наших наступних матеріалах.

















Читайте також:

23 серпня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти