Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельчани – чемпіони та призери всеукраїнських та міжнародних змагань з веслування на байдарках та каное

Ковельчани – чемпіони та призери всеукраїнських та міжнародних змагань з веслування на байдарках та каное

Напруженим для ковельських веслувальників виявився кінець липня та початок серпня. 24-28 липня у м. Дніпро пройшов чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед ДЮСШ, СДЮСШОР серед юнаків та дівчат 2003-2004 та 2005-2006 р.н. , де вдало виступили наші спортсмени. Семенюк Тарас двічі зайняв найвищу сходинку п’єдесталу в одиночці на дистанціях 1000 та 200 м, в екіпажі двійки з Примачуком Максимом теж вибороли «золото». На 500-метрівці «золотим» призером став Шворак Анатолій. Гончарук Роман на дистанції 1000 м посів третє місце, в тандемі з Кушніруком Максимом на 500 м теж здобули бронзові медалі. Каное-двійка Кімлайчук Василь-Мельничук Данило на 1000 м показали третій результат.

Днями завершився чемпіонат світу серед молоді та юніорів, який проходив у місті Пітешті (Румунія). У змаганнях взяли участь 40 українських веслувальників, які стартували у 35-ти видах програми. Успішно виступили троє ковельських спортсменів.

Каноїст-юніор Павло Борсук завоював срібну медаль на 200-метрівці, йому не вистачило лише 0,018 секунди, щоб піднятися на вищу сходинку п’єдесталу. Василина Калитюк у двійці з черкащанкою стали п’ятими на такій же дистанції. П’яте місце і у Свиридюка Віктора на 1000 - метрівці.

Ковельські веслувальники встигли позмагатись і у відкритому чемпіонаті м. Львова та у Всеукраїнському турнірі пам’яті Заслуженого тренера України Андрія Максимчука. До Ковеля спортсмени привезли нагороди різного ступеня.

Вітаємо веслувальників та їх тренерів! Бажаємо здоров’я, невичерпної енергії, подальших високих результатів та феєричних перемог!

Ковельська міська федерація каное  

Читайте також:

05 серпня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти