Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Депутати затвердили зміни до міського бюджету

Депутати затвердили зміни до міського бюджету

Відбулась п’ятдесят третя сесія міської ради.

На початку засідання керуючий справами Володимир Бойко нагадав про ситуацію щодо обмеження місць в сесійному залі.

На звернення одного з депутатів проведено перевірку приміщення Ковельським міськрайонним відділом управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області. У результаті пожежники зобов’язали обмежити перебування людей у залі до 50 осіб. За проєктом передбачалось -70.

Перевіряючі передали справу до Волинського окружного адміністративного суду. Поки питання буде вирішуватись, частину столів і стільців з приміщення винесли.

Вчора відбулось перше судове засідання, в якому оголошено перерву до 6 серпня.

Керівники міста попросили з розумінням віднестись до ситуації. Зокрема, зазначивши, що всі бажаючі можуть спостерігати за ходом сесії у фойє, де розміщено екран, на якому ведеться трансляція засідання.

Депутати на липневій сесії розглянули понад 60 питань. З-поміж іншого йшлося про підсумки виконання міського бюджету за перше півріччя 2019 року.

За цей період загальний обсяг доходів становить 438 мільйонів 844 тисячі гривень. Власні надходження загального фонду — 190 мільйонів 975 тисяч. Рівень виконання затвердженого показника – 106,2 %, понад план залучено - 11 мільйонів 198 тисяч гривень.

Цей фінансовий ресурс буде спрямовано на розвиток міста. Сьогодні депутати затвердили відповідні зміни до головного кошторису.

Зокрема, 3 мільйони 600 тисяч гривень буде додано на будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів комунального господарства. Ці кошти використають на реконструкцію вул. Відродження, будівництво каналізації на вул. Драгоманова, систем електропостачання на вул. 22 січня.

На різноманітні господарські потреби майже півмільйона отримають освітяни. Грошова підтримка буде забезпечена і спортсменам. Зокрема, виділяються кошти на участь команди ФЦ «Ковель-Волинь» у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд, проведення фізкультурно-оздоровчих заходів у нашому місті.

Не залишені поза увагою і звернення від МТМО. Медикам надаються кошти на придбання необхідних препаратів та здійснення ремонтних робіт у закладах охорони здоров’я.

Ковель отримав 1 мільйон 410 тисяч гривень з державного бюджету на соціально-економічний розвиток міста. Основна частина грошей піде на заміну віконних конструкцій у навчальних закладах, а 310 тисяч гривень - на ремонт відділення анестезіології у лікарні.

Обранці громади затвердили рішення про заборону діяльності на території міста пересувних та інших мобільних цирків з тваринами.

Стосовно останнього, то він напрацьований з метою захисту тварин від страждань та загибелі внаслідок жорстокого поводження з ними, з урахуванням звернення громадської організації «Волонтерське об’єднання «Ковель Енімалс», петиції, підписаної 170 мешканцями міста.

Було розглянуто майже 40 питань щодо регулювання земельних відносин в місті. Вони стосуються надання дозволів на складання проектів землеустрою з відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд, індивідуальних гаражів, садівництва, затвердження проектів землеустрою, договорів оренди землі, її власності та прав користування тощо.

Прийнято ряд містобудівних рішень. Щоправда, після довготривалих дискусій уже другу сесію підряд не вистачає голосів, аби вирішити питання про впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, тимчасових конструкцій та елементів благоустрою на території міста Ковеля.

На цьому засіданні депутати погодили внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2019- 2021 роки.

Взяли до відома інформацію про роботу виконавчого комітету міської ради в другому кварталі 2019 року, роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), про стан охоплення дозвільними документами екологічного характеру суб’єктів господарювання на території міста Ковеля. 

Читайте також:

25 липня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти