Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі розпочали реконструкцію центральної частини міста

У Ковелі розпочали реконструкцію центральної частини міста

У Ковелі розпочали реконструкцію центральної частини міста. Роботи будуть виконуватись поетапно і впродовж кількох років.

Першочергово здійснюють утеплення та ремонт фасаду Палацу учнівської молоді імені Івана Франка. Тут також замінено 22 вікна на енергозберігаючі. Варто сказати, що кошти на цей об’єкт, а це майже півтора мільйони гривень надано благодійним фондом Степана Івахіва «Патріоти Волині».

Сьогодні поруч з Палацом розпочали демонтаж декоративної стіни. Її було встановлено у 1986 році, де колись розміщували інформаційні стенди. Нині вона втратила свою функціональність та естичну привабливість.

Усі роботи виконує луцька фірма ТОВ “Атлант плюс”. Як розповів її виконроб Вадим Потоцький, після того як розчистять територію, біля Палацу учнівської молоді мають розбити клумби, також буде викладено бруківку і встановлено лавки для відпочинку.

Це лише перші кроки до великих змін, які чекають на центральну частину Ковеля.

Адже всі добре пам’ятають, що під час святкових заходів на День міста, ковельчани отримали ще один подарунок від благодійного фонду “Патріоти Волині” - сертифікат на будівництво нового фонтану.

Також ми інформували наших читачів і про реконструкцію парку культури і відпочинку ім.Лесі Українки.

Зокрема, за словами головного архітектора Людмили Мурай, у подальшому у Ковелі планується створення багатофункціонального парку, в якому будуть облаштовані зони відпочинку для різновікових груп. Кожен зможе знайти собі улюблене місце і з користю провести час.

Особлива увага буде приділена дітворі. На них чекає містечко з атракціонами та майданчиками, а також відкриття дитячого кафе.

Для молоді облаштують зони для відпочинку.

Звісно, попрацюють і над дизайном озеленення. Старі, хворі дерева видалять, а на їх місці з’являться нові насадження різної ярусності.

Планується повна реконструкція існуючих алей та їх мощення, встановлення сучасного освітлення.
 

Читайте також:

24 липня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти