Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські веслувальники у складі збірної Волині посіли третє місце на чемпіонаті України

Ковельські веслувальники у складі збірної Волині посіли третє місце на чемпіонаті України

З 5 по 9 червня у Ковелі відбувся відкритий чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед юнаків і дівчат 2003 – 2004 р. н. та 2005 – 2006 р. н. 
У змаганнях взяли участь 685 спортсменів з 23 регіонів України та міста Києва. За медалі змагалися 33 команди. До складу збірної  Волині увійшли й ковельчани -вихованці КДЮСШ імені Є.Кондратовича та СДЮСШОР «Олімп». 
 
На урочистому відкритті учасників  привітав Ковельський міський голова Олег Кіндер та вручив всім тренерам збірної команди міста спортивний одяг.
 
Чудово виступили наші веслувальники  у різних вікових групах, які вибороли 9 золотих, 7 срібних та 3 бронзових нагороди і посіли  ІІІ місце.   Перше місце здобули веслувальники  з Києва, друге  -  львів’яни.
 
Триразовими чемпіонами України стали Роман Гончарук та  Тарас Семенюк. Дворазовими - Максим Кушнерук, Дмитро Федорук та Анатолій Шворак, який завоював ще й “срібло”.  “Золотом” та “сріблом” поповнив скарбничку нагород  Олександр Ксюк.
 
Двічі першою прийшла до фінішу Василина Калитюк.  
 
Веслувальники Назарій Бензель, Ілля Іллюх, Василь Кімлайчук та Дмитро Римарчук, Максим Примачук, Ангеліна Видрич, Вікторія Дячук. Анна Дудка та Марко Смусь вибороли “срібло” та “бронзу” на різних дистанціях.
 
До змагань  ковельських спортсменів підготували тренери: Федір Семенюк. Василь Прохорук, Лариса Гурська, Володимир Троцюк, Володимир Домарецький, Олексій Гичка, Олександр Прохорук, Світлана Проніна. Костянтин Похвальний та Ольга Чеханюк.
 
Відділ фізичної культури та спорту

 

Читайте також:

11 червня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти