Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі - конкурс до Дня міста у номінаціях «Кращий»

У Ковелі - конкурс до Дня міста у номінаціях «Кращий»

Уже чимало колективів та  жителів нашого міста, які мають високі здобутки у певних сферах діяльності, удостоєні звання «кращий». Стартував традиційний щорічний конкурс з визначення успішних, активних представників громади і в нинішньому році. Запрошуємо ковельчан  до участі!
 
 Урочисте нагородження переможців пам’ятними відзнаками відбудеться у першу неділю липня – під час святкових заходів з нагоди Дня м.Ковеля. 
 
Конкурс  проводиться  у таких номінаціях: 
 
 
 «Громадський діяч року» - учасниками є представники громадських організацій та об'єднань, профспілок, лідери місцевих осередків політичних партій, лідери місцевого самоврядування, які працюють на громадських засадах і мають вагомі досягнення.
 
Жителів краю, які проявили ініціативність та активність у благодійній діяльності, запрошуємо позмагатись за титул «Меценат року».
 
Переможці в обласних, всеукраїнських конкурсах, олімпіадах, турнірах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт, змаганнях, фестивалях – претенденти на успіх в номінації  «Юний талант року».        
 
Чекаємо заявок на пам’ятні відзнаки від городян і колективів, які дбають про порядок, затишок і красу за місцем роботи та проживання. «Найкращий благоустрій прибудинкової території»: участь беруть мешканці багатоквартирних житлових будинків, житлові кооперативи, співвласники товариств житлових будинків. Основні критерії визначення переможця: проведення благоустрою прибудинкової території (влаштування дитячих ігрових майданчиків, спортивних майданчиків, малих архітектурних форм і т.д.); озеленення прибудинкової території, розміщення вуличного освітлення тощо.
 
«Найкраще озеленення балкону»: оцінюється дизайнерське рішення озеленення балкону та естетичний вигляд в загальній панорамі фасаду багатоквартирного житлового будинку.
 
«Найкращий благоустрій території підприємства, організації»: до уваги береться впорядкування та озеленення території, що належить підприємству чи організації, влаштування вуличного освітлення, розміщення малих архітектурних форм.
 
За додатковою інформацією прохання звертатися у відділ внутрішньої політики, організаційної роботи за зв’язків з громадськістю виконавчого комітету міської ради (каб.214). Пропозиції та матеріали на участь у конкурсі прохання подавати у названий відділ до 20 червня 2019 року.
 
Телефон  для довідок - 61726.                                              

Читайте також:

11 червня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти