Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі з 75-літтям привітали знаного шахіста, кандидата в майстри спорту Романа Кінаша

У Ковелі з 75-літтям привітали знаного шахіста, кандидата в майстри спорту Романа Кінаша

Сьогодні 75-літній ювілей відзначає знаний шахіст, кандидат в майстри спорту, активний у житті громади ковельчанин Роман Кінаш. З особистим святом його привітав перший заступник міського голови Михайло Гетьман. За громадську діяльність, ініціативність, участь у спортивних заходах й вагомі особисті досягнення, популяризацію шахів він вручив Роману Івановичу Подяку міського голови, подарунок та квіти. Найщиріші зичення ветерану висловив і  начальник відділу фізичної культури та спорту Ігор Семенюк.
Народився Роман Кінаш на Івано-Франківщині. Ще навчаючись у школі, активно займався спортом. Досяг високих успіхів у метанні списа, за що отримав звання кандидата в майстри спорту.
 
Мрією хлопця було працювати на потужному виробничому підприємстві. Після закінчення технікуму поїхав розбудовувати індустріальний Донбас, де отримав посаду майстра на одному із великих заводів.
 
Потім було навчання в інституті та інженерна посада на Львівському підприємстві «Автонавантажувач». Саме у цьому місті він сповна віддався  шахматам. Роман Іванович здобуває 1 та 2 розряди і кандидата в майстри спорту. Чимало років був директором шахового клубу у Львові, виховав багато успішних шахматистів.
 
Двадцять років ювіляр мешкає у Ковелі. І весь цей відтинок його життя тісно пов’язаний з улюбленою інтелектуальною грою. Роман Кінаш – багаторазовий чемпіон міста серед ветеранів, досягав високих успіхів у всеукраїнських змаганнях. Вчить майстерності шахового мистецтва дітей та молодь.
 
Роман Іванович – людина відповідальна, активна у житті міста, захоплюється музикою та поезією. Бажаємо йому подальших успіхів, оптимізму, наснаги і доброго здоров’я!

Читайте також:

10 червня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти