Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів

Низку питань, які вносяться на розгляд чергової сесії міської ради, учора опрацювала постійна комісія з питань планування, бюджету і фінансів. Провів засідання її голова Володимир Бойко. У роботі взяли участь депутати Олег Коцура,  Ігор Пініс, Олександр Місяць, Світлана Крат, Вадим Клімук, Алла Півень, Юрій Оксенюк, секретар міської ради Віра Федосюк, заступники міського голови Ігор Прокопів та Андрій Товстига, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету. 
 Обранці громади розглянули проекти рішень про надання дозволу підприємству теплових мереж „Ковельтепло” на одержання кредиту-овердрафту,  про дозволи на відкриття кредитної лінії, списання основних засобів, продаж у приватну власність земельної ділянки по вул. Володимирській, 156, затвердження розпоряджень міського голови, про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на  2019- 2021 роки.  
При обговоренні питання щодо надання частини підвального приміщення спеціалізованої школи №3 ім. Лесі Українки  в безоплатне користування громадській організації “Клуб настільного тенісу Патріоти Волині” підтримано пропозицію зміни терміну з 2 років 11 місяців на 5 років. 
Стосовно внесення змін до рішення міської ради від 13.12.2018р. №45/7 “Про міський бюджет міста Ковеля на 2019 рік” поінформувала начальник фінансового управління Валентина Романчук. При цьому вона повідомила, що у зв’язку зі збільшенням обсягу доходів з’явилась можливість для забезпечення необхідних видатків. Це стосується галузей охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту, фізичної культури і спорту, комунального господарства, реалізації заходів щодо громадського порядку і безпеки.
 
Всі проекти рішень рекомендовані до затвердження на сесії міської ради.
 Розглянула комісія і звернення мешканців вулиць Чорновола, Відродження та Волошкової про ремонт доріг. Його скерували для роботи в управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства.

Читайте також:

21 травня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти