Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Громаді Ковеля за допомогу та співпрацю висловлюють вдячність командування та особовий склад 14-ї окремої механізованої бригади

Громаді Ковеля за допомогу та співпрацю висловлюють вдячність командування та особовий склад 14-ї окремої механізованої бригади

Сьогодні на початку  сесії міської ради військовий комісар Сергій Гладун разом з головою ГО "Спілка ветеранів та волонтерів АТО" Леонідом Хвещуком передали міському голові Олегу Кіндеру для громади Ковеля Подяку та Почесну грамоту  від командування та особового складу  14-ї  окремої механізованої бригади.
Де, зокрема йдеться: “Висловлюємо щиру подяку за активну громадську позицію, патріотизм, проявлену турботу та всебічну волонтерську допомогу у забезпеченні особового складу бригади, тісну та плідну співпрацю щодо підтримки бойової готовності підрозділів бригади.
 
Подібна діяльність та зусилля патріотів, небайдужих до сьогодення, є вагомим внеском у формуванні майбутнього нашої Батьківщини. Завдяки Вам наша армія стає сильнішою, а перемога - ближчою”.
 
Також військові вручили особисті візднаки ковельчанам, які допомагали цьому підрозділу.
 
Медаль “За гідність і патріотизм” отримали  Павло Леонідович Хвещук, В’ячеслав Олександрович Радковець та начальник пасажирського вагонного депо Ковель Олександр Іванович Стречен.
Медаль “За вірність українському народові” - Анатолій Васильович Кошелюк, Сергій Михайлович Ковалик та Анатолій Федонович Корець.
Серед нагороджених і голова ГО "Спілка ветеранів та волонтерів АТО" Леонід Хвещук. Йому вручено медаль “За гідність і патріотизм”. Медаль “Доброволець” отримали Валерій Олександрович Гонта та Леонід Ігорович Мальчук.

Читайте також:

28 березня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти