Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю розширює кількість послуг

Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю розширює кількість послуг

У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю розширився спектр послуг. Вихованці тепер мають можливість займатися лікувальною фізкультурою (ЛФК). 

ЛФК – невід'ємний елемент реабілітаційних заходів для дітей з особливими потребами.  Це ефективний та доступний метод відновлення і зміцнення здоров'я, покращення фізичного та психічного стану  особливих дітей.

На заняттях з ЛФК фахівець використовує спеціально підібрані комплекси, корегуючі вправи, а також прийоми дихальної гімнастики.

Систематичні заняття лікувальною фізкультурою гармонізують фізичний і психічний розвиток дитини з інвалідністю, активізують роботу серцево-судинної і дихальної систем, формують гарну поставу. 

На  заняттях  широко використовують  різні іграшки та спортивний інвентар: гімнастичні і звичайні м'ячі, палиці, обручі, сенсорні доріжки та інше. 

Проведення занять з ЛФК в комплексі із процедурами масажу та фізіотерапії сприяє  зміцненню імунітету, поліпшенню самопочуття та покращенню фізичного стану організму дитини в цілому.
 
Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю 

Читайте також:

27 березня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти