Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території розташування індивідуальної житлової забудови по вулиці Будищанській у місті Ковелі Волинської області».
Детальний план території розроблено з метою уточнення планувальної структури і визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки по вулиці Будищанській, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.
Замовник містобудівної документації: відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради.
Розробник містобудівної документації: Приватне підприємство «Ковелькомунпроект».
Підстава для розроблення: рішення Ковельської міської ради від 23 березня 2017 року № 21/43 «Про внесення змін до детального плану території».
Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – секретар Ковельської міської ради Федосюк Віра Іванівна, начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради Мурай Людмила Любомирівна.
Основні техніко-економічні показники проекту:
Проектом передбачається розмістити окремий житловий будинок на земельній ділянці площею 0,1 га по вул.Будищанській (район житлового будинку №34-а), яка використовується для ведення городництва. Площа забудови складатиме 121,0 кв.м, площа мощення – 330,0 кв.м, площа озеленення – 549,0 кв.м.
Проект складається з текстових та графічних матеріалів
Графічні матеріали:
Схема розташування території у планувальній структурі міста
План існуючого використання території
Проектний план
Схема інженерної підготовки та вертикального планування території
Текстові матеріали:
Пояснювальна записка
З детальним планом території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kovelrada.gov.ua у рубриці «публічна інформація», підрубриці «публічна інформація щодо містобудівної діяльності», а також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому поверсі будинку рад і у відділі містобудування та архітектури каб. 104 (1-й поверх), тел.6-17-39 з 24 січня 2019 року по 25 лютого 2019 року з 8-30 до 17-00 (понеділок-четвер), з 8-30 до 16-00 (п’ятниця) за адресою: м.Ковель вул. Незалежності,73.
Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника секретарю Ковельської міської ради за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73 до 25 лютого 2019 року.
Пропозиції до детального плану території мають право подавати:
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено детальний план території;
2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено детальний план території;
3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено детальний план території, та на суміжних з нею територіях;
4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на цю територію;
5) народні депутати України, депутати Ковельської міської ради.
Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.
Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
Пропозиції, надані після встановленого строку та особами, які не зазначені в переліку залишаються без розгляду.
Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.

Виконавчий комітет Ковельської міської ради



 

Читайте також:

23 січня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти