Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі реалізовують важливий проект з прокладання мереж централізованого водопостачання

У Ковелі реалізовують важливий проект з прокладання мереж централізованого водопостачання

Відповідно до плану заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яку було спричинено Ковельською філією ДП «Укрветсанзавод»,  у Ковелі завершується будівництво водогону від станції другого підйому по вулиці Володимира Кияна до мікрорайону Ковель-2. 
Разом з тим, тут проводиться реконструкція водозаборів. Облаштовано  мережі на вулицях Ходкевича, Юності, Комарова, Богдана Хмельницького, Санітарній, Шептицького. На дев’яти вулицях ці роботи було здійснено торік. Лише цьогоріч з міської казни на ці потреби спрямовано майже 10 мільйонів гривень. 
У новому 2019 році мешканці зможуть звернутись у “Ковельводоканал” та взяти технічні умови на приєднання до системи централізованого водозабезпечення.
 
Відповідно до взятих міською владою зобов’язань до 2020 року заплановано прокласти водопровід й на інших вулицях санітарно-захисної зони. У бюджеті на наступний рік передбачено на це 1, 5 мільйона гривень.
Заступник міського голови Андрій Товстига говорить, що першочергово у місті будуть реалізовуватись проекти на умовах співфінансування з жителями того чи іншого мікрорайону. Хорошим прикладом такої співпраці є облаштуваання мереж централізованого водопостачання на вулицях Квітневій, Волинській, Вишневій. Їх загальна кошторисна вартість 600 тисяч гривень. З міського бюджету було виділено лише 220 тисяч, а дві третіх суми інвестували в цей проект люди, які тут живуть.

Читайте також:

28 грудня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти