Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

День відкритих дверей в ДНЗ №8 "Казка" був насичений цікавими та корисними справами

День відкритих дверей в ДНЗ №8 "Казка" був насичений цікавими та корисними справами

Учора в ДНЗ №8 «Казка» відбувся День відкритих дверей. Його програма була насиченою цікавими та корисними справами, заходами, захопливими розвагами. Батьки мали змогу детальніше ознайомитися з життям своїх донечок і синочків у дитячому садку, оцінити якість освітніх послуг, відчути мікроклімат у групах, висловити свої побажання педагогічному колективу щодо організації навчально-виховного процесу, набути нового досвіду.

Напередодні батьки брали участь у «діалозі на стіні». У кожній групі вихователі розмістили на стіні запитання «Якими повинні бути батьки сучасних дітей?». Тато чи мама, «ведучи бесіду», висловлювали свої думки, позиції. «Діалог» завершився випуском стінгазети з повчальними відповідями батьків та підготовкою буклетів з рекомендаціями практичного психолога Халамай І.М.

Ранкова гімнастика налаштувала малечу на продуктивну взаємодію, дала заряд бадьорості та енергії.

Змістовно та невимушено в групах організували діяльність дітей «Мама і тато – два сонця гарячих», під час якої малеча продемонструвала найріднішим людям свої знання, здібності, уміння та навички.

Ми розуміємо, як непросто було дорослим у щоденній метушні знайти час і зробити перший крок в оволодінні новою професією. Батьки Томчук І.К., Мережко О.В., Мар'юк І.В., Сосновська Т.В., Сметюк Ю.В., Лук'янюк К.О., Давидюк О.В., Сомська В.В., Гусар О.О., Дарчик Т.В., Заруцька Н.Г., Сачук О.В., Ткачук М.М. взяли участь у заході «Педагог на годину». Вони мали чудову можливість зсередини побачити і відчути на собі життя дошкільного закладу, спробувати себе в ролі вихователя, помічника вихователя, керівника гуртка, інструктора з фізкультури, поспілкуватися зі своєю дитиною в незвичайній обстановці.

Шкода, що осінній дощик завадив повноцінній прогулянці. Але незважаючи на примхи погоди, діти веселилися, гралися, «приміряли» на себе ролі героїв казок під час розважальної мандрівки. Справжню дитячу дискотеку влаштовували керівник-гуртка Бондарчук С.П., інструктор з фізкультури Кошелюк О.В. під час рухливого флешмобу за участю вихованців середніх і старших груп. Масу позитивних емоційних вражень отримали діти під час перегляду лялькової музичної вистави «Буркутуля-Вередуля».

Дякуємо батькам, які брали участь у заході «Педагог на годину», а також тим, які були активними спостерігачами за діяльністю дітей впродовж дня (Сосновський Р.А., Сомська В.В., Матвіюк Д.В., Парфелюк М.Р., Парфелюк А.В., Новосад І.Ю.,Черняк Н.А.,Кахраманова Е.Е., Літвін І.В.,Матросова Н.В., Козак Г.С., Крупіна І.І., Хоміч О.Ю., Дмитрук О.Д.). Ми приємно вражені, що в процесі спільної діяльності і батьків, і педагогів народилися свіжі думки та нові ідеї!!!

Адміністрація ДНЗ №8 «Казка»
 

Читайте також:

16 листопада 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти