Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Вихованці школи мистецтв підкорюють музичні олімпи

Вихованці школи мистецтв підкорюють музичні олімпи

У Ковельській школі мистецтв навчається майже 700 учнів. Вони освоюють майстерність гри на різноманітних інструментах.
Але разом з тим, у закладі прагнуть розвивати в своїх вихованців почуття прекрасного, відчуття гармонії, виховувати шану до традицій свого народу, усвідомлення причетності до його культури й духовності.
Аби додати дітям бажання підвищувати свій професіоналізм, педагоги готують їх до участі у концертах, фестивалях-конкурсах, музичних олімпіадах. Приємно, що учні звідти повертаються з нагородами, отримують визнання знаних музикантів.
Зокрема, нещодавно в Києві відбувся Всеукраїнський конкурс-огляд за програмою «Нові імена України», організований Українським фондом культури. В ньому взяли участь конкурсанти з усіх куточків України.
Ковельчанин Іван Лисковець в номінації «саксофон» отримав диплом лауреата, який вручив йому голова Правління УФК, академік НАН України Борис Олійник. А навчає уже шостий рік Івана віртуозній грі Микола Пірожик.
У Кам’янці-Подільському на V Міжнародному мистецькому фестивалі-конкурсі Grand Fest Кам’янець 2018. I місце в номінації “інструментальне мистецтво” завоювала Еліна Ковальчук (3 клас). Вона займається по класу бандури у Надії Балаки.
Дипломантом XV Всеукраїнської музичної олімпіади «Голос країни» (м.Київ) став Віктор Шевчик (7 клас) — викладач Петро Овруцький.
Бажаємо учням, викладачам не втрачати жаги до нових звершень та перемог.

Володимир Яцина,
заступник директора школи мистецтв
Фото з архіву школи 

Читайте також:

13 листопада 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти