Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

35 різнопланових питань було розглянуто на засіданні виконкому

35 різнопланових питань було розглянуто на засіданні виконкому

Сьогоднішнє засідання виконавчого комітету розпочалося із урочистого моменту. Міський голова Олег Кіндер та його заступник Ігор Прокопів вручили Подяку ковельчанці Тіні Олександрівні Адаменко.

Жінці нещодавно виповнилось 80 років. Вона все своє життя працювала з дітьми, викладала у школі фізичну культуру. Тож про такий приємний сюрприз для своєї наставниці подбала її колишня учениця, а нині директор КДЮСШ імені Євгена Кондратовича Олена Клімашевська разом з начальником відділу фізичної культури і спорту Ігорем Семенюком.

На адресу Тіни Олександрівни звучали щирі побажання та слова вдячності за її багаторічну працю та відданість професії. Жінка, життєвий літопис якої нараховує 8 десятків, теж не скупилась на добрі слова, жарти та зичення.

А далі у ході роботи члени виконкому розглянули 35 питань порядку денного. Серед них - Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Ковеля на 2018 рік, організацію харчування хворих та забезпечення лікувальних закладів міста овочами на осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

Взято до відома інформацію про роботу відділу внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю, підготовку міського господарства до роботи в осінньо - зимовий період 2018 – 2019 р.р., про роботу відділу обліку, розподілу та приватизації житла по забезпеченню конституційного права громадян України на житло, виконання чинних житлових програм, повноважень у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб.

На засіданні прийняті рішення з питань захисту прав дітей, розподілу, обліку і приватизації житла, містобудування і архітектури, соціального спрямування.



 

Читайте також:

08 листопада 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти