Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У хірургічному відділенні Ковельської лікарні створюють комфортні умови для пацієнтів та медперсоналу

У хірургічному відділенні Ковельської лікарні створюють комфортні умови для пацієнтів та медперсоналу

У Ковельському МТМО оновили частину хірургічного відділення на п’ятому поверсі лікарні.


Вперше медичний заклад отримав на такі потреби фінансування з державного бюджету — 500 тисяч гривень. Половину суми використано на хірургію, інша піде на травматологічне відділення. Аби виконати роботи в повному обсязі — кошторис становив 800 тисяч гривень, решту було додано з міського бюджету та використано коштти МТМО.

Головний лікар Олег Самчук каже, що раніше ремонтували покроково — коридори, тоді палати, а тут зроблено все повністю. Залишилось лише завезти меблі, хоча у деяких палатах вони теж уже є.


Міський голова Олег Кіндер привітав колектив з гарною подією. Він зазначив, що такі якісні зміни можливі завдяки порозумінню з депутатським корпусом, керівництвом лікарні. За його словами, нещодавно у Ковелі перебував заступник міністра охорони здоров’я Олександр Лінчевський, який відзначив, що вперше зустрів таку тісну співпрацю з місцевою владою, яка розуміє потреби медицини, надає реальну і дієву допомогу.

Олег Олексійович подякував голові депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка в міській раді Олександру Місяцю, адже саме завдяки цій політичній силі Ковель отримав кошти з держбюджету.

Уже впродовж семи років відділенням керує Сергій Мазурок. Він каже, що кількість операцій за цей час зросла удвічі. Хірургія перевантажена і завершення цих ремонтних робіт є на часі.

“Два роки тому було оновлено четвертий поверх, тепер якісно змінили і частину п’ятого. Наші медсестри завжди зустрічають відвідувачів із посмішкою, а нині зайшовши до нас, посмішка виникає мимоволі, адже тут гарно, світло, просторо. Сподіваюсь, пацієнти будуть задоволені”, - зазначив Сергій Михайлович.

До кінця року у Ковельському МТМО планують відкрити частину оновленого травматологічного відділення та операційний блок в пологовому будинку.









Читайте також:

02 листопада 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти