Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Свято, сповнене тепла і любові

Свято, сповнене тепла і любові

В урочистій залі серед  власноруч намальованих картин, дорогих серцю фото, виробів з глини, зігрітих сонячними долонями, зібралась справжня родина, яка вже понад 20 років пліч-о-пліч виховує талановитих юнаків та дівчат . ГО “Реабілітаційний центр” об'єднує серця, дарує домашнє тепло та допомагає людям з особливими потребами знайти своє місце у цьому світі.

Молодь організації спільно з волонтерами вирішила влаштувати для своїх найдорожчих мам  свято та подарувати найщиріші слова вдячності за їх жертовну любов,  незгасне почуття віри та надії.

Зала притихла від перших слів авторського вірша Ростислава Джуса. Трепетні слова, огортали душу. Цей юнак дякував мамі за те, що не відреклася від сина, що не впала, не зламалася у тяжку хвилину, а навпаки наповнила світ любов’ю - світлою та щирою.

Прекрасні ведучі Марія Дятел та Сергій Якимчук зуміли поєднати слова і музику у чудовий тандем. Вміло та влучно підкреслювали важливе, жартівливо підбадьорювали учасників заходу.

 Приєднались до щирих привітань і гості свята - керуючий справами  виконавчого комітету Володимир Бойко та директор міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Інна Третяк.
 
Володимир Богданович від імені міської ради висловив слова шани всім матерям ГО «Реабілітаційний центр», побажав міцного здоров’я, терпіння., подякував за вагомий внесок у вихованні особливої молоді.

Валерія Жмуйда разом  з музичним керівником Людмилою Лимар порадувала свою найріднішу  чарівною піснею. Нотка за ноткою, куплет за куплетом лилася пісня дуетом у виконанні Абрамчука Тараса та його мами Надії. Зворушливо та трепетно разом проспівали Славіков Олександр та мама Наталка.

Слухаючи ці мелодії, мимоволі звертаєш увагу на те, як ці люди відчувають один одного, як вміють підтримувати та розуміти з єдиног  погляду, слова. Незбагненна сила любові живе у цих дуетах.

Порадував всіх присутніх і Богдан Головій. Саме він взяв на себе чималу частину програми. Він став справжньою зіркою свята.

Неповторності цьому дневі додала виставка творчих робіт вихованців центру. Яскравою кольоровою гамою, натхненням  наповнені картини, фотографії, вироби. Все - для найдорожчих і найрідніших,  все - для матусь.

Молодь ГО «Реабілітаційний центр» щиро дякує усім волонтерам та друзям за допомогу в організації свята та запрошує усіх бажаючих у культурно-просвітницький центр  переглянути виставку  творчих робіт.

Читайте також:

16 травня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти