Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Сьогодні у Ковельському МТМО відкрили оновлене відділення гемодіалізу

Сьогодні у Ковельському МТМО відкрили оновлене відділення гемодіалізу

Сьогодні у Ковельському МТМО відкрили оновлене відділення гемодіалізу.

Головний лікар Олег Самчук наголосив, що це уже третій реконструйований об’єкт  у нинішньому році.

Зокрема, уже зроблено приймальне відділення у пологовому будинку та шкірно-венерологічне і амбулаторію сімейної медицини №2, що знаходяться на вулиці Грушевського, 52.

Оглянути чергові зміни у лікарні завітав  міський голова Олег Кіндер.  Він відзначив хорошу якість ремонтних робіт, продуманий дизайн  усіх приміщень. «Процедури гемодіалізу є досить довготривалими  і важливо, щоб людям тут було затишно і комфортно», - наголосив Олег Олексійович.


Головний лікар  розповів, що відділення розширили і відтепер воно може обслуговувати  на 40% пацієнтів більше. Ремонтні роботи здійснено за кошти міського бюджету, а також за рахунок власних надходжень МТМО.

Спілкуючись з колективом, Олег Кіндер вкотре зазначив, що  відкриття оновлених відділень, введення в дію нового сучасного медичного обладнання – це найкращий аргумент турботи місцевої влади про розвиток галузі.

 Як запевнив очільник міста, колектив може розраховувати на допомогу і в подальшому.

За словами Олега Самчука, планів у ковельських медиків досить багато:  ремонтні роботи в інших відділеннях та  закупівля новітнього медичного обладнання.

Уже найближчим часом буде встановлено ангіограф (прилад для спеціального рентгенологічного дослідження кровоносних судин різних органів шляхом введення в артеріальну чи венозну систему речовин, які дають різку тінь в рентгенівських знімках).

Також міським головою та головним лікарем ведуться перемовини зі словацькими партнерами щодо придбання «півторатеслового» магнітно-резонансного томографа.

На  переконання Олега Самчука,  реалізація подібних дороговартісних проектів є  можливою завдяки тісній співпраці з владою. Тож він подякував міському голові, депутатському корпусу та виконавчому комітету за  підтримку.

До слова, за останні роки у Ковельському міськрайонному територіальному медичному об’єднанні введено в дію кисневу станцію, реконструйовано хірургічне, отоларингологічне, приймальне, інфекційне, кардіологічне відділення, біохімічну лабораторію...


















Читайте також:

20 квітня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти