Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

15-річний ковельський школяр Максим Павлович нагороджений медаллю «За мужність та героїзм»

15-річний ковельський школяр Максим Павлович нагороджений медаллю «За мужність та героїзм»

Про відважний вчинок ковельського дев’ятикласника Максима Павловича знають не лише у нашому місті. Про те, як хлопець допоміг восьмирічному Максиму Покрові вибратись із крижаної пастки, розповіли не тільки місцеві, а й провідні українські ЗМІ.  

Учень ЗОШ №9 врятував життя своєму тезці, який провалився під лід. Другокласник з цікавості вирішив пройтись по кризі на міському водосховищі. Відійшовши метрів п’ять від берега, незчувся як опинився у воді.

Сьогодні обидва Максими у супроводі Володимира Войтаніка, т.в.о. начальника Ковельського МРВ УДСНС у Волинській області побували у Луцьку. Під час оперативної наради в обласному управлінні його керівник, генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук вручив 15-річному Максиму Павловичу медаль «За мужність та героїзм». Підліток любить рибалити, тож як презент отримав спінінг, слова подяки та пропозицію вступити на навчання до Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Аби Максим Покрова не потрапляв у неприємні ситуації, проводив дозвілля на безпечній території, йому подарували футбольний м’яч і тематичні розмальовки. Хлопці побували на екскурсії у пожежній частині Луцька та у замку Любарта.

Керівництво Ковельського міськрайонного відділу УДСНС у Волинській області готує подання на відзначення Максима Павловича Державною службоюУкраїни з надзвичайних ситуацій як героя-рятівника.


 

Читайте також:

12 березня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти