Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

ГО «Реабілітаційний центр» продовжує зустрічати друзів з нагоди ювілею

ГО «Реабілітаційний центр» продовжує зустрічати друзів з нагоди ювілею

Цьогоріч 20-річчя з часу заснування відзначає громадська організація «Реабілітаційний центр».

Нещодавно в Палаці учнівської молоді відбувся ще один концерт за участю дітей та молоді з інвалідністю і волонтерів. Цього разу на урочистості завітали представники влади, меценати, ковельчани, гості з Польщі.

Помітно хвилювалися ведучі святкового концерту Марія Дятел та Сергій Якимчук, для яких Центр став другою домівкою, де вони діляться своїми мріями, демонструють таланти, спілкуються з однолітками. Хлопцям та дівчатам дуже подобається їздити на екскурсії, брати участь у виставках, відвідувати театри, музеї. Тут вони відчувають себе комфортно та затишно. І, забуваючи про свої проблеми, радіють життю.

Все частіше у Центрі збираються не лише діти та їх батьки, але й волонтери - чуйні, небайдужі, завжди готові прийти на допомогу.

Очолює його сильна духом жінка Наталія Славікова, яка ініціювала створення організації. Вона як ніхто інший знає що таке виховувати дитину з особливими потребами. Адже її синові – Олександру понад 30 років тому діагностували ДЦП. Проте жінка не впала духом. Вирішила, що Сашко має жити повноцінним життям та робила усе можливе для цього. Поступово Центр поповнювався все новими вихованцями. Батьки навчились не здаватись і доводити усім, що особливі дітки можуть бути соціально активними.

Привітати зі святом ювілярів прийшов заступник міського голови Ігор Прокопів. Він подякував Наталії Славіковій та усім небайдужим людям, які долучаються до роботи Центру за милосердя та людяність. Ігор Ярославович вручив Наталії Василівні Подяку міського голови та побажав подальших успіхів, сили, терпіння, наснаги у цій нелегкій, але важливій справі.

Теплі слова вдячності та захоплення звучали від представника благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» Павла Самолюка.

Впродовж концерту свої таланти демонстрували вихованці: Олександр Славіков, Олександр Абрамчук, Сергій Якимчук, Тарас Абрамчук, Валерія Жмуйда, Анастасія Валєрко, Олександр Максимчук, Богдан Головій, Максим Шворак.   Зачарували співом волонтери і вчитель музики Людмила Лимар, які допомогли підготувати святкову програму.

Привітати колектив з ювілеєм приїхали друзі з Польщі. Серед них - президент Товариства допомоги потребуючим особам «Пшитуліско» з м.Хелма Маріан Ласковскі, голова Товариства «Разом ми зможемо більше» Віолета Теодорович, представниця Товариства «Активні» Анета Срьода, голова Надбужанського товариства шанувальників гміни Дубєнка Едвард Ольховський.

Майстерною грою на скрипці порадувала волонтерка Вікторія Чугунова. Дівчина родом з України. Проте зараз навчається у Польщі. Кілька музичних номерів звучало від гостей з-за кордону – гурту «Шалом Хелм», учасники якого ведуть активну благодійну та волонтерську діяльність та  співачки  Aні Косткєвіч.

Ще багато теплих зичень линуло на адресу ювілярів. Гучними оплесками зустрічали глядачі концертні номери. Загалом свято вдалося на славу.




 

Читайте також:

28 листопада 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти