Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Сесія міської ради: депутати працювали конструктивно

Сесія міської ради: депутати працювали конструктивно

Чергова сесія міської ради розпочалась із запитів та звернень. З–поміж іншого, на думку Богдана Солодухи, дещо із запізненням вмикається вуличне освітлення. В свою чергу Андрій Мілінчук просив вжити заходів щодо освітлення пішохідних переходів. Галина Стасюк клопотала про ремонт прибудинкової території на вулиці Шевченка, 9, а також благоустрій на кладовищі біля могил загиблих в АТО.

У зверненні Сергія Вишневського йшлося про проблему мешканців вулиць Ніла Хасевича, Зеленої, Жуковського, Червоного Хреста, Федьковича, Лугової, Довбуша, Рилєєва, які останнім часом потерпають від підтоплень.

Юрій Міцура просив у наступному році передбачити кошти на капітальний ремонт спортивного майданчика біля НВК №13.

На усі звернення та запити обранці громади отримають відповіді у зазначені законодавством терміни.

У ході роботи було розглянуто понад 60 питань. Традиційно більшість з них стосувались регулювання земельних відносин в місті. Крім того, були затверджені детальні плани територій на вулицях Міцкевича, 10, Міцкевича, 64. Дано дозвіл на розроблення детальних планів територій за адресами: Батуринська, 6, Модеста Левицького,75, Незалежності, 15, Володимирська, 154,а, Грушевського,31, Грушевського,75а.

Впродовж тривалого часу не можуть прийти депутати до спільного знаменника у питанні будівництва пішохідної доріжки від школи мистецтв до вулиці Театральної. Як альтернатива розглядається влаштування тротуару по вулиці Леонтовича до Театральної. Жоден варіант вкотре не отримав необхідної кількості голосів.

Сьогодні обранці громади прийняли довгоочікуване рішення для Тетяни Коб, яка є спортивною гордістю нашого краю. Титулованій боксерці на придбання житла з міського бюджету буде виділено 357,5 тис.грн.

Дівчина прославляє країну на змаганнях найвищого рівня. Зокрема, вона посіла п’яте місце з боксу на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро у 2016 році. У 2008 році виборола «золото» на чемпіонаті Європи, у 2016 на її рахунку «срібло» континенту. Здобула бронзу на чемпіонаті світу 2010 року. Тетяна - десятиразова чемпіонка України та стільки ж разів спортсменка була володаркою Кубку України. Ковельчанка понад десять років у складі збірної нашої держави.

Також депутати внесли зміни до міського бюджету, підтримали рекомендації топонімічної комісії та дали згоду присвоїти назви новоствореним вулицям. Відтепер у Ковелі будуть вулиці Волонтерів, Осіння, Світанкова та провулок Данила Галицького.

 

Читайте також:

23 листопада 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти