Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Вихованці КДЮСШ ім. Кондратовича - переможці відкритого кубку Ковеля з кікбоксингу

Вихованці КДЮСШ ім. Кондратовича - переможці відкритого кубку Ковеля з кікбоксингу

Минулої суботи в спортивному залі народного дому «Просвіта» відбувся відкритий кубок Ковеля з кікбоксингу ВАКО. В змаганнях взяли участь 49 спортсменів із шести клубів Волині: СК «Адреналін» , СК «Воїн», ДЮСШ №2 (Луцьк), СК «Удар» (Любешів), ДЮСШ (Нововолинськ), КДЮСШ ім. Кондратовича (Ковель).

Поєдинки проводилися в рингових дисциплінах: фул-контакт та лоу-кік. За підсумками змагань перше місце вибороли представники КДЮСШ ім. Кондратовича, друге - у СК «Воїн», на третьому - ДЮСШ №2 (Луцьк). Серед ковельчан перемогу святкували: Цевух Артем (57 кг), Кухта Роман (60 кг), Вдовиченко Роман( 63,5 кг), Олексюк Володимир (67 кг), Варакін Ян (71 кг) та Колодюк Віталій (75 кг).

Цим турніром Волинська федерація кікбоксингу ВАКО розпочала новий навчальний 2017-2018 рік. На черзі - чемпіонат Волині, який пройде 14-15 жовтня в Ковелі, де будуть сформовані юнацька та юніорські збірні для участі в чемпіонаті України 26-29 жовтня в м. Бровари.

Організаторами змагань виступили відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради і Волинська федерація кікбоксингу ВАКО


Ігор Семенюк,
начальник відділу молоді, фізичної культури
та спорту  

Читайте також:

27 вересня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти