Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Обговорили проекти рішень та заслухали інформації

Обговорили проекти рішень та заслухали інформації

Засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, конфлікту інтересів провів заступник голови Андрій Мілінчук за участю членів Василя Дудки, Володимира Бичика, Галини Стасюк та секретаря міської ради Віри Федосюк.

Обговорено чотири проекти рішень: про збільшення розмірів статутного капіталу ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ “КОВЕЛЬТЕПЛО” та  КОВЕЛЬСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА “КОВЕЛЬВОДОКАНАЛ”, затвердження Положення про Ковельський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції, проведення звітів депутатів міської ради.
 
Активна дискусія виникла щодо звітування депутатів, до якої долучились Віра Федосюк, Галина Стасюк, Володимир Косцьовят і внесли свої пропозиції. Проте жодна з них підтримана не була. Не отримали рекомендацій до затвердження на сесії всі проекти рішень. При голосуванні Галина Стасюк зайняла позицію  - утрималась.
 
Комісія заслухала й кілька інформацій. Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ковельської міської ради за перше півріччя 2017 року     розповів перший заступник міського голови,  її голова  Михайло Гетьман. З результатами діяльності Ковельської місцевої прокуратури на території м. Ковеля у 1 півріччі 2017 року ознайомила прокурор Наталія Ткачук. Депутати та присутні поставили чимало різнопланових запитань доповідачам.

Про притягнення до адмінвідповідальності водіїв за паркування транспортних засобів на тротуарах і рух по них та мешканців міста за несанкціоноване винесення сміття інформував Андрій Лайтар, начальник сектору реагування патрульної поліції Ковельського ВП ГУНП у Волинській області.

Йшлося  про роботу тимчасової контрольної комісії міської ради щодо перевірки правомірності встановлення тимчасової споруди малої архітектурної форми малим приватним підприємством “Землемір”. З повідомленням виступила її  голова  Ірина Роїк.

Читайте також:

25 вересня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти