Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Про підготовку закладів культури міста до роботи в осінньо-зимовий період

Про підготовку закладів культури міста до роботи в осінньо-зимовий період

У підпорядкуванні відділу культури виконавчого комітету - п’ять закладів: народний дім «Просвіта», школа мистецтв, дитяча художня школа імені Андроника Лазарчука, історичний музей, міський парк культури і відпочинку ім.Лесі Українки, де виконано значний об’єм робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду.
      Нині у  народному домі  «Просвіта» ведеться капітальний ремонт глядацького залу та фойє, який планується завершити у листопаді. Аби у приміщеннях було не лише гарно й ошатно, але й комфортно, замінено зовнішню й частково внутрішню системи теплопостачання, встановлено енергозберігаючі вікна, дверні блоки.
     Аби забезпечити належний температурний режим у холодну пору року, у школі мистецтв полагоджено мережу опалення на другому поверсі, підведено її до вестибюлю, в окремих кабінетах замінено двері, віконні отвори.  
      Готувались до зими і разом до нового навчального року і в дитячій художній школі. Пофарбували підлогу в аудиторіях та коридорі, мольберти, подіуми, столики для скульптури. Здійснено перевірку системи опалення та частково замінено підземні комунікації.
      Як ми вже інформували, пройшов перший етап конкурсного відбору спільний з польським містом Ленчною проект стосовно реконструкції історичного музею. У разі його перемоги, у закладі відбудуться значні зміни. А  нещодавно тут  утеплили вхідні двері, встановили віконні ролети.

Читайте також:

11 вересня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти