Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Міська влада вітає зі святом підприємців Ковеля

Міська влада вітає зі святом підприємців Ковеля

Шановні підприємці!

Щиро вітаю Вас з з професійним святом!

Цього дня ми з особливою увагою вшановуємо людей відповідальних і творчих, ініціативних та цілеспрямованих, які розпочавши власну справу, працюють задля досягнення мети і здійснення своїх мрій. І при цьому роблять вагомий внесок у розвиток суспільства.
Підприємництво – це запорука сталого зростання економічної бази, створення нових робочих місць в місті. Саме тому такого важливого звучання сьогодні набуває ця сфера.
Прийміть наші найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі. Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаю збільшення обсягів виробництва, реалізації товарів та послуг, а також хороших надходжень і прибутків! Щастя і благополуччя Вам і вашим родинам, здоров’я, гарного настрою та здійснення мрій.

З повагою -
міський голова Олег Кіндер



Шановні підприємці Ковеля!

Напередодні  Вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання  та побажання оптимізму, наснаги й успіхів у справах!

Підприємництво  є вагомою складовою  економіки міста. Від успішної діяльності бізнесових структур залежить розвиток галузей виробництва, торгівлі, транспорту, зв’язку, будівництва, надання послуг та в інших.
 Завдяки Вам значною мірою забезпечується наповнення місцевого бюджету, окрім цього ви проявляєте активну громадську та життєву позицію, постійно долучаючись до реалізації соціальних проектів.

Тож дозвольте побажати всім Вам невичерпної енергії, натхнення, здійснення задумів, удачі та процвітання бізнесу. Стабільності, добра й благополуччя Вам і Вашим родинам!
  
З повагою-

Лілія Барна,
заступник начальника відділу економічного розвитку та торгівлі
виконавчого комітету міської ради
 

Читайте також:

01 вересня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти