Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

На ретро-техніці - вулицями Ковеля з національною символікою

На ретро-техніці - вулицями Ковеля з національною символікою

Кортеж ретро-техніки з національною символікою спостерігали ковельчани на День Незалежності. Ця акція уже стає традиційною у нашому місті. Торік вона пройшла з ініціативи отця Віталія Лехкобита. Цьогоріч він зі своїми однодумцями  знову вирішили  провести її саме 24 серпня, коли Україна святкує свій день народження.

Чимало ковельчан зібралось біля оригінальних автомобілів та мотоциклів на площі Героїв Майдану, де фінішував пробіг. Бажаючі оглядали диво-техніку, фотографувались, спілкувались з власниками раритетів.

Майже 30 поціновувачів старовини взяли участь в патріотичному заході. Вони побували в усіх частинах міста. У незвичайний спосіб вітали ковельчан зі святом.  

Як зазначив один із співорганізаторів  Олександр Романюк: «Це потрібно, щоб люди побачили, що є такі автомобілі, якими керували ще наші діди та батьки. Завдання в тому, щоб зберегти ці транспортні засоби в їхньому оригінальному вигляді, або  дещо модернізувати їх...” .

 Ковельські власники ретро-автомобілів знову планують вирушити в дорогу на Покрову. І запрошують усіх, хто має транспорт із великим стажем долучатись до їх товариства.





Читайте також:

28 серпня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти