Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Розмір пільг для тих, хто опалює житло твердим паливом

Розмір пільг для тих, хто опалює житло твердим паливом

Урядом встановлено нові показники вартості твердого палива та скрапленого балонного газу для надання населенню пільг у 2017 році. Тепер вартість 1 тони твердого палива складає 2162,00 грн. за 1 тону, а вартість 1 балону газу – 216,2 грн.
Виходячи з оновлених нормативів для пільговиків, які мають право на пільги у розмірі 100% (інваліди війни, пенсіонери освіти та медицини, тощо) грошова компенсація на придбання твердого палива складатиме 2162,00 грн. та 216,2 грн. на скраплений газ; відповідно для пільговиків, які мають право на пільги у розмірі 75% (учасники бойових дій) грошова компенсація на придбання твердого палива складатиме 1621,5 грн. та 162,15 грн. на скраплений газ; для пільговиків, які мають право на пільги у розмірі 50% (учасники війни, члени сім’ї загиблих (померлих) ветеранів війни, багатодітні сім’ї та інші)  грошова компенсація на придбання твердого палива складатиме 1081,00 грн. та 108,1 грн. на скраплений газ.
Для призначення пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу особи, які мають на них право відповідно до чинного законодавства, звертаються до управління соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання з відповідною заявою, до якої додають довідку про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі.
На підставі наданих документів управління соціального захисту населення здійснює призначення пільг готівкою. При надходженні коштів з державного бюджету проводиться виплата призначених пільг на тверде паливо та скраплений газ через державні підприємства зв’язку або установи банків, за бажанням пільговика.
Призначення та виплата пільги на тверде паливо і скраплений газ готівкою проводиться один раз на рік.

У разі неподання заяви з відповідними документами виплата пільг готівкою проводитись не буде.
 
Для більш детальної інформації просимо звертатись в управління  соціального захисту населення    (м. Ковель, вул. Незалежності, 148 каб. № 15 , тел. 34702 ).                         

Світлана Созонік, заступник начальника управління  
Соціального захисту населення                                                        

Читайте також:

12 червня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти