Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі звітний концерт ансамблю «Барвінок» зібрав повний зал прихильників його творчості

У Ковелі звітний концерт ансамблю «Барвінок» зібрав повний зал прихильників його творчості

Щороку, коли оживає і зеленіє все навкруги, а святий Великдень дарує надію та живить душу, вихованці «Народного художнього колективу – ансамблю танцю «Барвінок» запрошують ковельчан у Палац культури ім. Тараса Шевченка на яскраве, феєричне дійство – свій звітний концерт.
За більш ніж 40 років біографії «Барвінок» добре знають не лише в Україні, а й за її межами. Діти - постійні учасники міжнародної федерації фестивалів фольклору при ЮНЕСКО. Перебуваючи за кордоном, вони знайомляться, спілкуються через інтернет та налагоджують товариські стосунки. Завдяки цим хлопцям і дівчатам про наше місто дізнаються усе більше людей.
Цього року на свій звітний концерт вони підготували 29 номерів. Це титанічна праця як самих дітей, так і їх наставників. Мистецька програма поповнилась новими хореографічними постановками.
Приємною несподіванкою для присутніх у залі гостей стали танці народів світу. Глядачі гучними оплесками вітали артистів.
Після майже двогодинної програми на випускників «Барвінку» чекав довгоочікуваний момент – вручення свідоцтв про здобуття позашкільної освіти. Почесну місію доручили директору Палацу учнівської молоді Тетяні Середюк. Вона побажала танцюристам успіхів в самостійному житті, у всіх майбутніх починаннях та творчого зростання. Тетяна Володимирівна впевнена, що юні ковельчани не залишать справу, якій присвятили усе дитинство і стануть справжніми артистами. Цьогоріч свідоцтва отримали: Єлизавета Демчук, Михайло Менько, Наталія Тищук, Богдан Харлампович, Анастасія Шульга, Ілля Сидляревич, Вікторія Муліна, Юлія Приймак та Анна Дубовик.
Діти зі сльозами на очах подякували своїм наставникам і пообіцяли, що ніколи не забудуть роки, проведені у «Барвінку».
«Люди мають пам’ятати свою історію. А народний танець – це одна з українських традицій. Добре, що тепер у мене є помічники, що продовжують справу, якій я віддала усе життя. А як приємно знати, що усі старання, години та навіть роки, проведені з вихованцями, не проходять даремно. І як підтведження - ці чудові діти», - каже Любов Ризванюк.
Заступник міського голови Ігор Прокопів подякував дітям та педагогам за чудове свято. Вони черговий раз довели, що «Барвінок» - це справжній бренд нашого міста. Ігор Ярославович від імені міської влади побажав подальших творчих перемог, прихильності публіки, невичерпних сил та натхнення.
Приєднався до привітань і начальник управління освіти Віктор Бичковський, який також високо оцінив рівень свята танцю.













 

Читайте також:

21 квітня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти