Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Учасники АТО побували на новобудовах Ковеля у рамках обговорення проекту міської програми

Учасники АТО побували на новобудовах Ковеля у рамках обговорення проекту міської програми

Як ми вже інформували, у Ковелі розроблено проект Програми щодо забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які брали безпосередню участь в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2021 роки. Його оприлюднено для ознайомлення та внесення пропозицій на офіційному сайті міської ради та обговорено під час зустрічі міського голови Олега Кіндера з захисниками України.
У разі прийняття Програми на сесії міської ради у квітні житло на умовах співфінансування 50/50 зможуть отримати ковельчани названих категорій, які перебувають на квартирному обліку.
На прохання колишніх бійців учора міський голова запросив до розмови представників ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», будівельної компанії «Інвестор» та приватного підприємства «ПМК-19», які зводять багатоповерхівки на території Ковеля. Вони надали інформацію про житлові об’єкти у місті, кількість квартир, які можуть бути запропоновані на продаж, їх площі та вартість. Також було повідомлено про можливість зниження цін для них та надання відстрочки здійснення кінцевого платежу.
Майбутні власники житла побували на новобудовах, обдивилися оселі, які можна придбати.
Керівник ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха розповів про 50-річний досвід підприємства у будівельній галузі, показав житловий комплекс «Ковельська Голандія» по вул.Тараса Боровця,10. Хлопці оглянули одно-, дво- та трикімнатні квартири, мали можливість визначити якість робіт та встановленого інженерного обладнання. Також оцінили господарські приміщення, паркувальні місця для автомобілів та майданчики для відпочинку дорослих і дітей.
Потенційні учасники програми відвідали також житлові комплекси «Парковий квартал» по вул.Глібова, 8Б та «Аркаду» по вул.Кониського,11. За їхніми словами, зустріч була корисною, цікавою та змістовною і вони отримали відповіді на всі свої запитання.




 

Читайте також:

06 квітня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти