Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ситуацію на ветсанзаводі проінспектувала робоча група

Ситуацію на ветсанзаводі проінспектувала робоча група

Учора на Ковельській філії ДП «Укрветсанзавод» працювала робоча група з вивчення проблемних питань, пов’язаних з діяльністю підприємства під керівництвом заступника голови обласної держадміністрації, депутата Ковельської міської ради Сергія Кошарука. У її складі: заступник міського голови Андрій Товстига, фахівці обласної державної адміністрації, Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, департаменту агропромислового розвитку, Державної екологічної інспекції у Волинській області, головного управління Держпродспоживслужби, відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки виконавчого комітету.
Вони черговий раз проінспектували ситуацію на підприємстві та оглянули прилеглу територію.
На завтра заплановане позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Варто нагадати, що нещодавно мешканці прилеглих вулиць до Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» перекрили під’їзну дорогу з метою недопущення завозу на територію підприємства відходів тваринної продукції в зв’язку з критичною екологічною ситуацією.

 

Читайте також:

21 березня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти