Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Сини загиблих Героїв з Ковеля побували на екскурсії у ліцеї імені Богуна

Сини загиблих Героїв з Ковеля побували на екскурсії у ліцеї імені Богуна

  Поїздку у військовий ліцей імені Богуна для хлопчиків з Ковеля, чиї батьки загинули на сході, захищаючи територіальну цілісність України, підтримали Ковельська міська рада, Ковельський військкомат, Ковельський міський центр соціальних служб, волонтер Людмила Савина. Дітей з Волині, які мріють стати військовими, запросив керівник ліцею генерал Ігор Гордійчук, легендарний захисник Савур-Могили, а організаційні питання взяв на себе Луцький об’єднаний районний військовий комісаріат.
Їздила до Києва і вдова загиблого під Волновахою ковельчанина Олександра Артемука. Їхні два сини хочуть бути військовими.
Людмила Савина розповідає, що враження у дітей - захоплюючі. Вони ночували у казармах, харчувалися разом з кадетами, приміряли їхню форму, і навіть із задоволенням сиділи на заняттях. У ліцеї волинян супроводжував і давав вичерпні консультації майор Дмитро Єрмоленко. Разом з кадетами вони переглянули фільм про оборону Савур-Могили, відвідали кілька київських музеїв.
Приємною була зустріч з волонтерами з Канади, Фінляндії і Києва, котрі давно співпрацюють з ковельськими волонтерськими організаціями. Побували наші діти і на Майдані, на якому у 2014 році стояло і чимало їхніх батьків.
Висловлююмо подяку благодійникам, які підтримали фінансово та оплатили квитки на потяг ковельчанам - учасникам подорожі: підприємцю Володимиру Романюку, Миколі Канівцю (РГ «Ковчег спасіння»), Інні та Павлові Поліщукам, Ларисі Філозоф.
Ковельський міський центр
соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді


Читайте також:

07 грудня 2016
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти