Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Сьогодні працювала постійна комісія з питань планування, бюджету і фінансів

Сьогодні працювала постійна комісія з питань планування, бюджету і фінансів

24 жовтня 2016 року відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету і фінансів за участю голови комісії — Володимира Бойка та її членів — Олександра Голованя, Вадима Клімука, Олега Коцури, Олександра Місяця, Юрія Оксенюка, Алли Півень, Ігора Пініса, Юрія Рудя, міського голови Олега Кіндера та секретаря міської ради Віри Федосюк.
Розглянуто понад 20 питань порядку денного, серед яких: про виконання міського бюджету за дев’ять місяців 2016 року, про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2015р. №3/4 “Про міський бюджет на 2016 рік”, про внесенння змін до окремих програм місцевого значення, питання про підготовку матеріалів для продажу земельних ділянок шляхом аукціону, про надання згоди на викуп земельних ділянок ТзОВ «Ліси Волині», Приватній фірмі «Юкон», про продаж у приватну власність земельної ділянки в кооперативі по експлуатації гаражів «Машинобудівельник»”, про Бюджетний Регламент Ковельської міської ради, про звернення до Президента України, Голови Верховної Ради, Прем’єр-міністра про збільшення субвенції на освіту та охорону здоров’я та інші.
Найбільше уваги члени комісії приділили обговоренню змін до міського бюджету. Депутатів цікавило поповнення статутних фондів ПТМ «Ковельтепло», Ковельського УВКГ «Ковельводоканал», РЖКП-1, РЖКП-2, на що керівники згаданих підприємтв відповіли обгрунтуванням про необхідність закупівлі техніки для господарської діяльності, тому що стара часто виходить з ладу і потребує великих коштів для ремонту.
Комісія підтримала пропозицію про збільшення видатків на проведення поточних ремонтів доріг на суму 199,0 тисяч гривень за рахунок зменшення призначень по будівництву кладовища на цю ж суму.
Відповідно до рішення Дубівської сільської ради від 19.10.16р. №13/1 міському бюджету виділяються кошти в обсязі 209,0 тисяч гривень для забезпечення придбання вікон для Дубівської АЗПСМ – 49,0 тисяч гривень, на капітальний ремонт покрівлі з вогнезахистом та грозозахистом для ФАПу в с.Бахів – 81,6 тисяч гривень та для ФАПу в с.Вербка 78,4 тисяч гривень.
З метою упорядкування процесів формування та використання фінансових ресурсів для забезпечення завдань і функцій, що здійснюються органами місцевого самоврядування протягом бюджетного періоду, а також регламентації взаємовідносин між радою, депутатами ради та іншими учасниками бюджетного процесу члени комісії рекомендували затвердити на сесії проект рішення про Бюджетний Регламент Ковельської міської ради.
Комісія також рекомендувала скерувати звернення до Президента України, Голови Верховної Ради, Прем’єр-міністра про збільшення субвенції на освіту та охорону здоров’я.

Відділ “Секретаріат міської ради”
 

Читайте також:

24 жовтня 2016
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти