Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі урочисто зустріли чемпіона Паралімпійських ігор Віталія Романчука

У Ковелі урочисто зустріли чемпіона Паралімпійських ігор Віталія Романчука

Сьогодні після тріумфального виступу в Ріо-де-Жанейро ковельчанин, паралімпійський чемпіон - член збірної команди України з футболу, майстер спорту міжнародного класу, володар міжконтинентального кубку світу, чемпіон Європи, віце-чемпіон світу Віталій Романчук повернувся у рідне місто.

Біля Палацу учнівської молоді на нього чекали земляки. Урочисто, радісно і тепло зустрічали чемпіона - з короваєм та під супровід оркестру. Квіти, посмішки, обійми. Рідні і друзі не стримували сліз.

У заповненій залі зібралися викладачі, тренери та вихованці спортивних шкіл , представники міської влади, ЗМІ, колеги та родина.

Зі сцени Віталій Романчик поділився враженнями від перебування в Бразилії та розповів,як нелегко його команді дісталась перемога. «Важкою була гра з бразильцями, але загалом, усі команди достойно підготовлені і жодного суперника не можна недооцінювати. 117 нагород різного ґатунку виборола наша збірна на Паралімпіаді. 41 раз в Ріо-де Жанейро піднімали прапор України. Своїми досягненнями ми ще раз нагадали усьому світу, що є така країна і недаремно наші хлопці воюють на Донбасі», - наголосив футболіст.

Секретар міської влади Віра Федосюк подякувала Віталію за те, що він гідно виступив на змаганнях найвищого рівня, а батькам - що виростили хорошу людину, яка стала гордістю нашого міста. Віра Іванівна вручила олімпійцю Подяку міського голови за високі спортивні досягнення, самовіддану працю, вагомий особистий внесок у розвиток і пропаганду футболу, примноження достойного іміджу рідного краю та Ковеля.

Приєднався до вітань заслужений тренер України, тренер-викладач Ковельського відділення обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Волинського центру «Інваспорт» Валерій Дружинович, який побажав Віталію Романчуку подальших перемог і зазначив, що щаслививй від того, що наш земляк став паралімпійським чемпіоном. Слова вітань адресував Віталію і його наставник, тренер міні-футбольної команди «Шанс-Авто» Олександр Мороз. Принагідно нагадаємо, що першим тренером ковельського футболіста був Ігор Царьов із ДЮСШ управління освіти, пізніше він займався під керівництвом Олега Вишневського.

Зворушливими були виступи рідних чемпіона, які, як ніхто інший, знають яких зусиль вартувала йому ця перемога.
На завершення святкового заходу на титулованого спортсмена чекали шанувальники, аби отримати фото чи автограф на згадку.
















\








































 

Читайте також:

22 вересня 2016
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти