Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі - чемпіонат України з боксу серед жінок

У Ковелі - чемпіонат України з боксу серед жінок

Учора в  Ковелі в спортивному залі КЗ КДЮСШ імені Євгена Кондратовича стартував чемпіонат України з боксу серед жінок.

У місто залізничників прибуло  50 спортсменок з 12  областей, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Івано-Франківської, Одеської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та команда міста Києва.

На урочистому відкритті заступник  міського голови Ігор Прокопів наголосив, що наше місто має за честь приймати змагання такого рівня, зустрічати команди з різних регіонів нашої держави.
Він висловив сподівання, що дівчатам, тренерам та суддям буде комфортно у Ковелі, адже тут створено для них прекрасні умови.    І на завершення  - побажав успіхів на рингу та привітав  гордість міста, єдину з нашої країни учасницю Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро з боксу серед жінок, нашу землячку Тетяну Коб.

 Перемог, вдалих виступів, досвіду також учасницям побажали старший тренер  національної збірної команди України з боксу Юрій Шевчук, представник благодійного фонду Степана Івахіва  «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

Дівчата в національних  костюмах привітали  хлібом і сіллю тренерський та суддівський  склад чемпіонату та боксерок України.

На гарний настрій прозвучала пісня у виконанні солістки студії естрадного співу «Надія» Марини Шепіттучі. Більш колоритним цей номер став завдяки виступу зразкового ансамблю народного танцю «Барвінок».

А далі – розпочались поєдинки. Впродовж чотирьох днів дівчата будуть виходити на ринг. Змагання проводяться у 10 вагових категоріях. Серед учасників   -  заслужений майстер спорту Тетяна Коб, чотири майстри спорту міжнародного класу, чотирнадцять майстрів спорту, двадцять п’ять кандидатів у майстри спорту та шість першорозрядників.

Для роботи прибуло 28 суддів з усіх куточків України. Головний суддя змагань - суддя міжнародної категорії Петро Дяченко (м. Вінниця), головний секретар  - суддя національної категорії Тетяна Лакуста.


Чемпіонат проходить за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Федерації боксу України, Ковельської міської ради, благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині».

Головний спонсор – ТзОВ «Патріот АГРО»


Ігор Семенюк, начальник відділу молоді,
фізичної культури та спорту  

     

                                            

Читайте також:

15 вересня 2016
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти