Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Помер Євгеній Поліщук –почесний громадянин міста Ковеля, голова Ковельського міськвиконкому у 1988-1991 роках

Помер Євгеній Поліщук –почесний громадянин міста Ковеля, голова Ковельського міськвиконкому у 1988-1991 роках

На 75-ому році життя після важкої хвороби помер Євгеній Іванович Поліщук.
Його пам’ятають як висококваліфікованого керівника, вимогливого до себе та підлеглих, ділову, інтелігентну та мудру людину . Завжди детально вникав в роботу усіх галузей міського господарства, вболівав за долю Ковеля, його розвиток.


Народився 7 січня 1942 року в с.Годовичі Турійського р-ну Волинської області. Розпочав трудову діяльність у 1959 році на посаді слюсаря Долинської ремонтно-тракторної станції Івано-Франківської області. З 1964 по 1969 – навчався у Львівському сільськогосподарському інституті. Понад 15 років Євгеній Іванович працював на Ковельському заводі сільськогосподарських машин, де пройшов шлях від інженера-конструктора до головного інженера підприємства.

З 1984 по 1988 роки Євгеній Поліщук – другий секретар Ковельського міськкому Компартії України. Наступні три роки – голова виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Євгеній Іванович багато зусиль доклав для забезпечення економічного та соціального розвитку міста, введення в дію виробничих потужностей та об’єктів соціальної інфраструктури Ковеля.

Він вирізнявся принциповістю, відповідальністю, господарським підходом до вирішення нагальних питань громади, здатністю приймати правильні рішення.

Значну увагу у своїй роботі приділяв підвищенню рівня комфорту життя міських жителів, стану розвитку комунального господарства, благоустрою.

Його авторитет був непохитний і в колективі, і в колі друзів, і серед рідних.

Працюючи в подальшому головою ТОВ «Інтерпорт Ковель», Євгеній Іванович брав активну участь у житті міста, був патріотом свого краю.

Звання "Почесний громадянин міста Ковеля" присвоєно рішенням сесії міської ради №54/4 від 28 травня 2009 року.

Земляки пам’ятатимуть Євгенія Поліщука як доброзичливу, уважну, порядну людину, вмілого організатора, хорошого керівника, щирого ковельчанина.





Розділяємо з рідними, друзями біль важкої і непоправної втрати і схиляємо голови в глибокій жалобі.


Ковельський міський голова Олег Кіндер,
Міська рада та виконавчий комітет
 

Читайте також:

06 липня 2016
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти