Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Міський голова Ковеля Олег Кіндер передав у зону АТО обладнання

Міський голова Ковеля Олег Кіндер передав у зону АТО обладнання

Міський голова Олег Кіндер зустрівся з військовослужбовцями в/ч А-2042, яка дислокується у Ковелі, та передав обладнання, придбане за кошти міського бюджету за Програмою «Фінансування заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації на території міста та приписки і призову юнаків на строкову військову службу на 2015 рік».
Два прилади нічного бачення та антенну систему буде доставлено у зону АТО, де зараз несуть службу ковельські військові.
Командир військової частини А-2042 майор Роман Якимчук подякував Олегу Кіндеру та зауважив, що це вкрай необхідне обладнання для здійснення різного роду завдань, зокрема й бойових. Військова частина не в змозі його придбати через високу вартість, тому допомога міської влади є досить важливою для підтримки місцевих бійців, які зараз перебувають у Луганській області.
Крім того, міський голова Олег Кіндер разом із секретарем міської ради Вірою Федосюк та консультантом міського голови Михайлом Гетьманом поспілкувалися з командиром військової частини та його першим заступником Олегом Коцурою. Мова йшла про врегулювання питання створення належних житлових умов мешканцям п’яти житлових будинків військового містечка №25 по вул. Кутузова, які перебувають на балансі Міністерства оборони України. Будинки потребують ремонту водопровідних, каналізаційних мереж та забезпечення автономним опаленням. Мешканці впродовж багатьох років наполягають на передачі їх помешкань у комунальну власність міста Ковеля. Проте є ряд причин, які не дають можливості цього зробити. Містечко знаходиться на землях Дубівської сільської ради Ковельського району. Але його мешканці є ковельчанами, адже будинки мають юридичну адресу у місті Ковелі. Командир військової частини повідомив, що на разі проблем з опаленням немає. Тепло у будинки подається від котельні військової частини. Кілька сімей уже встановили індивідуальне опалення.
Міський голова попросив командира Романа Якимчука тримати на контролі це питання, хоча там нині мешкають не військові, а цивільні громадяни та ветерани служби. Вони є ковельчанами, тому міська влада в межах своїх повноважень їм допомагатиме. Олег Кіндер звернув увагу на те, що прохання жителів військового містечка щодо врегулювання питання руху міського транспорту загального користування вирішене. На разі дорогу прогрейдеровано, а до містечка згідно графіка забезпечено рух маршрутного автотранспорту.
 

Читайте також:

25 листопада 2015
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти