Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У неділю – День вихователя і всіх дошкільних працівників

У неділю – День вихователя і всіх дошкільних працівників

У переддень професійного свята Дня вихователя і всіх дошкільних працівників  міський  голова Олег Кіндер, секретар ради Михайло Гетьман, заступник міського голови Ігор Прокопів та голова постійної комісії з питань планування бюджету і фінансів Віра Федосюк зустрілися із завідувачами садків.
 
Олег Олексійович привітав керівників дошкільних установ та щиро подякував за роботу.
 
«Ваша професія вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання. Той фундамент, який закладається в нас з дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті»,- підкреслив Олег Олексійович.
 
Міський голова зазначив,  що  досягнуті успіхи у розвитку дошкільних установ міста за останні роки – це результат спільної праці влади, педагогічних та батьківських колективів. Надзвичайно велику допомогу надає і народний депутат України Степан Івахів.
 
У Ковелі є чим пишатися. Зокрема, вдалося відновити садок, який багато років використовувався не за призначенням. За два останніх роки створено 300 місць у дошкільних навчальних закладах. І уже взимку у новому садку №14  має запрацювати ще чотири  групи. Чимало зроблено у плані благоустрою та зміцненні матеріальної бази.
 
У ході розмови завідувачі говорили і про свої проблеми, вносили пропозиції щодо подальшого функціонування дошкільних установ в місті. На їх думку, на часі створення інклюзивних груп. Адже чимало діток  мають певні вади здоров’я і їм необхідно приділяти більше часу та уваги. 
 
Піднімали присутні  і ряд господарських питань. Олег Олексійович пообіцяв особисто розібратись і допомогти найближчим часом  з їх вирішенням.
 
Продумати варіанти благоустрою на своїх територіях запропонував керівникам дошкільних навчальних закладів заступник міського голови Ігор Прокопів. Усі пропозиції будуть розглянуті і взяті до роботи.
 
Секретар місьскої ради Михало Гетьман та голова постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів Віра Федосюк передали вітання від депутатського корпусу та висловили сподівання, що і наступні обранці громади будуть першочергово вирішувати питання освітян, дбатимуть за розвиток дошкільних установ міста. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Читайте також:

25 вересня 2015
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти