Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельчанин Богдан Успенський отримав житло

Ковельчанин Богдан Успенський отримав житло

Міський голова Олег Кіндер  та секретар міської ради Михайло Гетьман на початку сесії міської ради вручили ключі від квартири Богдану Успенському. Хлопець, позбавлений батьківського піклування  і перебував на вихованні в іншій родині. 
Тепер він матиме власне помешкання. У квартирі спеціалістами РЖКП №2 проведено ремонтні роботи. Небайдужі ковельчани подарували на новосілля Богдану меблі. 
 
Міська влада потурбувалась, щоб власник квартири зміг одразу переїхати у свою нову домівку.
Для придбання житла та його ремонт  з місцевого та обласного бюджетів було виділено 220 тис.грн. 
 
Опікун Богдана Любов Шевченко подякувала  за допомогу міській владі, усім, хто займався придбанням житла, проводив у ньому ремонтні роботи, подбав про меблі. Спільно зроблено хорошу справу і 
тепер молода людина зможе більш впевнено почуватись у житті.
 
 Заступник міського голови Ігор Прокопів зауважив, що у Ковелі і надалі буде  проводитись робота щодо забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, житлом.
Варто додати, що у червні 2012 року на  сесії Ковельської міської ради було прийнято «Міську програму захисту і забезпечення дотримання житлових та майнових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на період 2012-2016 років», яка фінансується з місцевого та обласного бюджетів. 


Впродовж  останніх трьох років  це уже четверта квартира придбана міською владою. Дев’ятеро дітей,  названих категорій отримали житло. Крім того, у п’яти помешканнях були проведені ремонти. Загалом з 2012 року з обласного та міського бюджетів згідно програми на ці потреби  виділено майже мільйон гривень. 
 

Читайте також:

24 вересня 2015
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти