Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Юні луганчани відпочиватимуть на Волині

Юні луганчани відпочиватимуть на Волині

Волинь прийняла на оздоровлення десятеро дітей учасників АТО та працівників міліції, котрі залишилися вірними присязі українському народові й оберігають правопорядок на території Луганщини, підконтрольній Збройним Силам України. П’ятеро школярів розмістили у дитячому таборі «Супутник», що в Шацькому районі, решта – в оздоровчому таборі Дачного на Ківерцівщині.
На пероні залізничного вокзалу Ковеля хлопчиків та дівчаток зустрічали міський голова Олег Кіндер, голова обласної ради Валентин Вітер, голова Федерації профспілок Волині Іванна Дубинка-Філозоф, депутат Луцької міської ради Григорій Пустовіт.
Міський голова Олег Кіндер привітав юних гостей та їх супроводжуючих у нашому місті, побажав гарного відпочинку та незабутніх вражень. Він запевнив, що гостинний волинський край обов’язково сподобається дітям зі сходу України: «Сьогодні ми маємо підтримати тих, кого безпосередньо торкнулися військові дії, надати їм можливість повноцінно відпочити й робити усе можливе, аби діти відчували себе захищеними».
Начальник сектору кадрів Кремінського райвідділу УМВС в Луганській області Тетяна Копишта, котра супроводжує школярів, зауважила, що на відпочинок в озерний край приїхали діти тих родин, які через збройний конфлікт ще торік у серпні змушені були залишити свої домівки у Щасті, Первомайську, інших населених пунктах, що постійно потрапляють під обстріли сепаратистів. Тепер вони живуть у Лисичанську, Старобільську, Сєвєродонецьку. Оздоровитися влітку в тамтешніх дитячих закладах не можуть, бо більшість їх розташована на території, окупованій сепаратистами, а ті, що на українській, зруйновані.
Про особливість нинішнього сезону літніх канікул розповів голова обласної ради Валентин Вітер. Волинь має подбати не тільки про відпочинок своїх школярів, а й їхніх ровесників із Донеччини та Луганщини. Загалом упродовж літа Волинь прийме більш як двісті школярів Донбасу. У зв’язку з цим на наступній сесії облради депутати розглянуть зміни до обласної цільової програми оздоровлення та відпочинку дітей. Передбачається збільшити її фінансовий ресурс, щоб покрити витрати на організацію відпочинку дітей учасників АТО, переселенців із території, де триває збройний конфлікт.  

Читайте також:

12 серпня 2015
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти